web banner wit

Terug een schot in de roos !! De weergoden waren ons gunstig gezind en een zee aan toeschouwers!! Een dikke proficiat aan de inrichters alsook het gemeentebestuur. Eén groot minpunt : Drie (jawel 3 tavernes waren open in de omgeving van het Bortierplein en op de zeedijk de overige waren gesloten!!  Deze drie zaken zaten bomvol. Foei, en dan maar klagen over  "het beleid" en de kerst-en nieuwjaarsversiering aldaar! ZE ZIJN GESLOTEN!!

b0067eaa 4f78 4eb8 82f7 063dd1163716

NA 40 JAAR DOEN MAGISTRAAT EN SPEURDER BOEKJE OPEN:

SCHANDAAL ROND BOUWGRONDEN IN DE PANNE

"PALEIS KWAM TUSSEN IN CORRUPTIEZAAK"

 DE PANNE ZEE DUINEN

Een oud-magistraat én een speurder getuigen dat het Koninklijk Paleis destijds ongeoorloofd is tussengekomen in een oude corruptiezaak, waarbij de Koninklijke Schenking bouwgronden verwierf.  Het Paleis zou in 1979 de betrokken speurder aangemaand hebben om een hoofdverdachte vrij te laten.

In het kader van het onderzoek naar de Koninklijke Schenking, ‘Immo Royal’, werd vandaag geschreven dat de Koninklijke Schenking in 2004 bouwgronden verkocht waarvan de oorsprong vragen oproept. Het gaat om gronden in een duinengebied in De Panne, waarrond in 1979 een groot corruptieschandaal was losgebarsten.. Niet zozeer de verkoop van de gronden roept vragen op, wel hoe ze ooit bij de Koninklijke Schenking zijn terecht gekomen. De onderzoeksjournalisten kwamen bij de Schenking zelf alleen te weten dat zij de bouwgronden verwierf op 17 juni 1974. Dat gebeurde bij de notaris die als eerste werd gearresteerd in het corruptieschandaal, in 1979, en die later ook is veroordeeld toen twaalf mensen terechtstonden in de zaak.

Een hooggeplaatste magistraat op rust heeft vandaag (30/11/2019) laten weten dat hij destijds al vernam van de toenmalige commissaris, die het onderzoek leidde, dat die was opgebeld door het paleis nadat in 1979 de betrokken notaris was gearresteerd. "Hij kreeg op zijn kantoor een schokkende telefoon van een zeer hooggeplaatste persoon van het paleis om de notaris onmiddelijk vrij te laten", vertelt de oud-magistraat. "Ik ben daar nooit mee naar buiten gekomen, tot nu, maar het is me wel mijn hele loopbaan bijgebleven omdat dit een ongeoorloofde tussenkomst was van het hoogste niveau in ons land" Ook een speurder bevestigd die feiten nu.

De woordvoerdster van het Koninklijk Paleis, Rafike Yilmaz, laat in een reactie weten dat "dit dossier dat 40 jaar oud is, niet gekend is bij de huidige medewerkers van het Paleis. "Bijgevolg kunnen we niet helpen bij het verkrijgen van bijkomende informatie"

ANKLIK 2

75394257 10157742797519490 1086767171318579200 n

73096330 2595920987132201 7254200458728701952 n

DE BLINDEN ZIEN HET ANDERS...

SLOEPENLAAN
DUINKERKELAAN
DUINKERKELAAN
NIEUWPOORTLAAN
NIEUWPOORTLAAN
NIEUWPOORTLAAN

(2017)

Ondertussen zijn er in de Zeelaan, Nieuwpoortlaan en Duinkerkelaan nog vele tientallen bijgekomen! En...wandel even in Koksijde-bad én Oostduinkerke-bad, verschrikkelijk. Leeg, over te nemen, te koop! Dit alles omdat we 'beter cliënteel' hebben aangetrokken? 

vaginamuzeum

Het zat het gemeentebestuur van De Panne al een hele tijd dwars dat er wel een museum bestond met een grote collectie penissen, maar dat er nergens een expositie bestond die het vrouwlijke geslachtsdeel eerde! Na uren, dagen en maanden vergaderen is de beslissing gevallen: "jukeboxen buiten, vagina's binnen" Om daar paal en perk aan te stellen, worden de jukeboxen gedumpt in Het Kanaal als attractie voor de vissen.

 

Niet alleen IS er in de cabines ingebroken en worden er handdoeken en nog een paar andere spullen gestolen maar daarnaast worden ook islamtische slogans achtergelaten in en op de cabines. Wij zijn niet meer veilig op ONZE stranden en ONZE zwembaden!

Helaas, niemand is er zich van bewust wat er ons nog te wachten staat! Dé gruwel voor onze kleinkinderen en die kleinkinderen zullen ons vermoorden omdat wij maffe belgen/europeanen, het zo ver hebben laten komen!!!!!....en De Block vraagt 40 miljoen EXTRA voor asielopvang! 

cabines 3

 

DE SMERIGAARDS ZIJN VERTROKKEN NAAR HUIS

HUN VUILZAKKEN HEBBEN ZE ACHERGELATEN!

(Strand Oostende en De Panne)

dhgxc2zx0aan5 y 1

Mogen wij er aan toevoegen dat deze rommel is aangekocht in hun thuishaven. Moeten jullie even gadeslaan als ze toekomen, hun koffers vol met flessen, blikken, frigobox e.a. rotzooi! Dan met 'pak en zak' naar het strand, waar ze een ware ravage achterlaten! 

36509319 10155941168569531 7638854547187695616 n

36585233 10155941168619531 8212037492119961600 n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

's Avonds zijn onze mooie stranden ware vuilnisbelten, een paradijs voor meeuwen en ratten. Zelfs de vuile kinderpampers worden er achtergelaten op strand en duinen.

Wat lult Toerisme Vlaanderen steeds met : 100.000 toeristen?? Zeg maar 50.000 toeristen en...50.000 VUILZAKKEN!!.

GEEN PEUKEN OP HET STRAND IN DE PANNE

KONTJES

 GEEN KLEINE PIETERMANNETJES OP ONS STRAND

broek kijken

 BLOTE-SEXY KONTJES WEL TOEGELATEN OP HET STRAND...

MAAR GEEN HONDJES

61265391 10219424651397001 4022077821475094528 n

 

BORDEN BETALEND PARKEREN GEPLAATST - DE PANNE

bw1116

Waarom dan niet ineens in àlle straten? In plaats van het toerisme en jonge deftige toeristen aan te trekken worden ze weggejaagd! De westkust wordt één rusthuis en een bidonville-regio aan de Vlaamse kust!

De gevolgen van dit 'haal zoveel mogelijk geld uit hun zakken' kan een blinde zien. In De Panne, St. Idesbald, Koksijde en Oostduinkerke, met De Panne als koploper(zie video), een zee aan: HANDEL OVER TE NEMEN - TE HUUR - TE KOOP

Helaas, dit is nog maar het begin van een totale ondergang, nog betalen om op het strand te zonnebaden en te gaan zwemmen!!

 

SLOEPENLAAN
DUINKERKELAAN
DUINKERKELAAN
NIEUWPOORTLAAN
NIEUWPOORTLAAN
NIEUWPOORTLAAN

Ter titel van inlichtingen:'In Nieuwpoort-Bad staat NIETS over te nemen, te huur noch te koop(handelszaken).

WAT BLIJFT ER DAN NOG OVER?

De goede toerist word vervangen door schooiers van over de grens en uit de bidonvilles van Doornik en Charleroi, met als resultaat één vuilnisbelt en een zee aan vandalisme!

zwijnen strand.

 WESTKUST VEILIG ?  KLIK HIER EVEN

 

EEN ZEE AAN SLUIKSTORTINGEN IN DE PANNE

Van het Koning Albertplein tot aan de Prins Albertlaan!!

650

Beste Gas-lopers, slaap tijdens de dag en ga op pad van 24.00 tot 07.00 uur s'morgens!! Op deze locatie (foto deze morgen) is dit dagelijks!! Wat ons betreft hebben we ze te klissen binnen 24 uur, maar ja....

 

DODELIJK ONGEVAL MET VLUCHTMISDRIJF IN DE PANNE

6252f948 3ecb 11e9 a0cf 839301ca9422 web scale 0.1454385 0.1454385

 Vrouw die bromfietsster doodreed en vluchtte, aangehouden.

Vrouw bekende dat ze gedronken had...

(Wij gaan hier niet verder op ingaan... erg genoeg voor de twee partijen)

Hoe kan het toch dat een bestuurder doorrijdt als hij betrokken is bij een ongeval? En zeker als er slachtoffers bij betrokken zijn? Het zijn vragen die velen zich stellen na de dodelijke aanrijding van zondag in De Panne, waarbij een moeder van twee met haar wagen een vrouw raakte en niet stopte. Het antwoord is complex.  De eerste reactie van de aanrijder is puur instinctief. Het echte besef komt pas later. Net als het schuldgevoel. En dan is het vaak te laat.

Voor u een oordeel velt: vluchtmisdrijf is iets waar iedereen zich schuldig aan kan maken, niet alleen mensen die bijvoorbeeld te snel rijden of te veel gedronken hebben. En de reden is dat ons angstsysteem het op zo’n moment helemaal overneemt.

Overleving

Bij angstreacties staat ons gedrag grotendeels in functie van overleving, hoe dichter, hoe onverwachter en hoe onvermijdelijker het gevaar, hoe groter de kans dat ons lichaam terugvalt op vlucht- of vechtgedrag. We hebben minder controle over wat we doen en ons instinct haalt de bovenhand. Stel dat er een luide knal weerklinkt naast je stoel, dan spring je onmiddellijk op, nog vóór je bewust nadenkt over het potentiële gevaar.

Bij een aanrijding is dat niet anders. Die komt voor een bestuurder meestal heel onverwacht, het ene moment zit die rustig en comfortabel in zijn wagen en het volgende moment verandert de situatie van veilig in uiterst gevaarlijk. Een ander proces dat meteen ook in gang schiet op zo’n moment, heeft te maken met schuld, ‘ik heb het slachtoffer niet gezien’, reed ik niet te snel?’ en ‘heb ik niet te veel gedronken?’ zijn gedachten die meteen door het hoofd van de aanrijder gaan. En ook: ‘deze aanrijding is mijn schuld’ en ‘wat heb ik gedaan?’.

Onderzoek laat zien dat als je proefpersonen tegelijkertijd blootstelt aan prikkels van gevaar en veiligheid, de aandacht het snelste gaat naar de prikkels die voor veiligheid kunnen zorgen. Door de paniek en het bewustzijn van mogelijke schuld kan het angstsysteem ons bij een ongeval daardoor aanzetten tot vluchten. Zeker als daartoe een mogelijkheid gezien wordt, zal dat meteen een aanlokkelijke optie zijn. Het eerste wat iemand zal denken is: ‘ik moet hier weg’.”

Slachtoffer

Als iemand effectief op de vlucht slaat na een aanrijding, wordt iedereen slachtoffer. Zonder de aanrijder te excuseren voor wat hij heeft gedaan, evenwel. De aangereden persoon krijgt mogelijk niet de snelle hulp die hij nodig heeft, en de bestuurder gaat langzaam beseffen wat er is gebeurd. Die betaalt op dat moment een zware prijs door het schuldgevoel dat de kop opsteekt. Dat is ook waarom veel mensen zich de volgende ochtend aangeven. Niet alleen de aangereden persoon en zijn familie lijden, maar ook de dader moet leven met het feit dat hij niet gestopt is om te helpen. Eenmaal het gebeurd is, kan het moeilijk ongedaan gemaakt worden.

Rijopleidingen

Rijopleidingen zouden meer aandacht moeten besteden aan het omgaan met ongevallen, zo kan je een beetje meer controle krijgen over je reacties tijdens een echt incident en terugvallen op een soort script of stappenplan voor dergelijke situaties.

In het geval van een ongeval zou bestuurders bijvoorbeeld aangeleerd kunnen worden om eerst een aantal keer diep adem te halen en vervolgens uit te stappen om het risico op vluchten te verkleinen. Gezien de zware consequenties van vluchtmisdrijven voor slachtoffers, hun families én bestuurders moet er nagedacht worden over dergelijke initiatieven binnen de rijopleiding.

 

Tot slot:

Wat er over dit drama op de blog van "De Panne-Adinkerke-Tweedeverblijvers" door kiekens wordt neergeschreven van reacties is om van te blozen...Hoe de vreemde hersenloze beheerder dit niet verwijderd, blijft mij een raadsel!

(Na het plaatsen van dit bericht en na 150 reacties hebben ze "reacties uitgeschakeld")

Bloedgeld:

Wij hebben vernomen dat ene... uit De Panne hun belangen gaat "verdedigen", wel beste vrienden, dit is geen spek voor hun bek. Deze onder-de-kerktoren-advocaten gaan jullie financieel kaalpluimen...zonder kennis van dergelijke erge zaken zijn deze 'meesters' niet geschikt voor deze dossiers. Wel zijn het meesters in 'provisies'...