DE OPWARMING ZICHTBAAR

De opwarming van de aarde reeds goed zichtbaar op straat. De mensen die we nu tegenkomen aan de Westkust zijn al veel bruiner dan 10 jaar geleden!

vreemden aan kust

 

FEDASIL ZOEKT PLAATS VOOR ASIELZOEKERS

OP CAMPINGS EN IN VAKANTIEPARKEN:

500 EXTRA PLAATSEN PER MAAND NODIG

64ea80b6 c5d7 11e9 85a6 dd283c29e20e web scale 0.0811688 0.0811688

De federale overheid is terug op zoek naar vakantieparken en campings om er na de zomer containers te plaatsen voor de opvang van asielzoekers. Fedasil heeft daarvoor alle vakantiecentra aangeschreven.

De asielcentra en OCMW-woningen voor asielzoekers zitten momenteel zo goed als vol. Als de trend zich voortzet, hebben ze (Fedasil) per maand 500 extra plaatsen nodig. De opvangdienst is daarom angstvallig op zoek naar nieuwe plaatsen.

Fedasil laat zijn oog terug vallen op vakantieparken en campings(2015), waar er zelfs containers op kunnen staan!.

DE SLAG OM  :

GELD, MACHT EN POSTJES

condoom

RASECHTE ROOFDIEREN ZIJN HET !!!

 

drie politici

...en de makke, domme Vlaming/belg loopt er met hun bek wijd open in,...hun gekakel!!

WELK SPEK VOOR UW BEK ??

ISLAND

 ANKLIK 2

HET EINDE VAN DE MAAND  VALT VOOR  VELEN OP DE 15DE 

49148041 2623805290993551 7905238662382616576 n

 

Wij zijn gestart als een vrij klein groepje werkende mensen , die het beu zijn dat er altijd wordt bespaart op de kap van de burger.
Het is niet oké dat wij moeten besparen om daarna aan te horen dat ministers absurde opzegvergoedingen krijgen. Het is niet oké dat ze in tijden van besparing, beslissen om ook burgemeesters vanaf 1 januari 2019 absurde opzegvergoedingen aanbieden , bovenop al hun extra voordelen. Wat krijgen wij , als wij beslissen om niet meer te werken? Kunnen zij niet genoeg aan de kant zetten van hun belachelijk maandloon tegenover die van de hard werkende mens?Krijgen zij geen beter pensioen dan dat van ons, om minder lang te moeten werken? Garanderen zij zo onze sociale zekerheid? Hebben wij het slecht ? Nee , moeten wij daarom slechter, en moeten wij daarom onze sociale zekerheid afgeven? NEE! Wij zijn het beu om steeds te moeten toegeven!

Wat doen we ? 
Omdat wij zelf heel hard moeten knokken voor onze rekeningen te kunnen betalen ,hebben wij begrip voor ieder zijn financiële situatie en maken wij niemand anders zijn rekening.Wij mogen nu vooral niet egoïstisch gaan denken.. Solidariteit en SAMEN sterk zijn , ONGEACHT UW POLITIEKE VOORKEUR ! Wij verplichten niemand om iets te doen. Daarom proberen wij manieren te verzinnen om ons te laten horen , zonder de gewone mens teveel op straat te pesten. Maar wij willen wel UW steun, het is ook voor U dat wij op straat komen, ONGEACHT POLITIEKE VOORKEUR , want die laten wij thuis! Hopelijk U ook ...

Wat willen wij?
6% BTW op nutsvoorzieningen
STERKERE sociale zekerheid/beleid
HOGERE pensioenen
VERLAGING accijnzen brandstofprijzen & PESTBELASTINGEN
Afschaffing oprotpremies politici

Wat kan jij doen?
Omdat wij de gewone burger zo min mogelijk willen pesten , kan ook JIJ een manier zoeken om dit te doen zodat we gehoord kunnen worden.. Daarom vragen wij aan de mensen om hun steun , dit kan je doen door een geel vestje in je auto zichtbaar te leggen. Of voer zelf actie , ga met een klein groepje ergens staan en laat u horen op een vreedzame manier en laat je kleur thuis! Wij distantiëren ons van elk soort geweld en elke politieke voorkeur. Wij zijn niet groen , rood , blauw ,.. wij zijn FLUO!  Of heb jij misschien een leuk idee wat we zouden kunnen doen ? Laat het ons weten en laat U horen! Samen Sterk!!!
GENOEG IS GENOEG!

EUROPA

Pas als de mensen kou en honger krijgen komen ze in opstand. De EU speelt Robin Hood met het geld van de werkende bevolking van West Europa. Zelf zijn ze kapitaalkrachtig en politiek  onschendbaar, m.a.w. wij zijn volledig overgeleverd aan hen. Ze willen de geschiedenis ingaan als wereldleiders van één groot Europees Rijk, met een makke bevolking juist boven de armoedegrens waar ze alles mee kunnen doen...

 davos

 

Davos,een voor ons zinloos grapje van 100.000€. En dan maar betogen tegen het klimaat, en andere opwarmingen ANKLIK 2 , te gek voor woorden...

HIER - tegen moet opgetreden worden !! BE-NAUWE-LIJK!!.

Jullie verdienen de brandstapel, de put in onze staatsschuld is zo diep dat we China bijna zien liggen!.

Heren, wees gerust, jullie haring zal niet lang meer braden! Maar als wij, als kiesvee, niet optreden zijn we tegen eind 2019 niet enkel kaalgeplukt maar ook nog ons vel afgetrokken! Wees indachtig: 'als er weinig voedsel is vallen de haaien elkaar aan'...

KIEKENS, STEM RUSTIG VERDER!

loones

Voormalig Defensie-minister Sander Loones (N-VA) neemt zijn ontslagvergoeding niet op. Loones was nog geen maand minister, maar had wel recht op 38.000 euro. “Maar die wil hij niet...laat hij ons weten aan de voordeur, maar aan de achterdeur ... kassa kassa.

Dan stellen zij/wij de vraag : "Waarom komt het volk op  straat". www.degelehesjes.be 

    DRINGENDE OPROEP!!   

KADER8

http://www.degelehesjes.be/

dghbanner

 

 

OM GELD EN EEN STEM STAPPEN PARTIJEN OVER LIJKEN!!

dedekker

NIET DOEN JEAN-MARIE !!

https://www.hln.be/nieuws/binnenland/n-va-wil-jean-marie-dedecker-op-west-vlaamse-lijst~ab79c64c/

DIT IS MIJN LAND (NIET MEER)

Mijn weektrip naar de hoofdstad en randgemeenten...andere gemeenten volgen in vlaanderen...en niemand ziet wat er ons staat te wachten binnen hier en 20 jaar...en DAARMEE houden de belgen zich bezig!!

MOLEN BEEK

Ik zie vrouwen over straat lopen in lange, sombere gewaden en met versluierende hoofddoeken. Ik heb er medelijden mee. Het plezier van "opwaaiende zomerjurkjes" kennen ze niet. Hun wereld is middeleeuws donker. Meisjes lopen in vrolijk gekleurde rokjes naar school, donkere jongetjes sissen hen na en noemen hen sletjes.

(Meer dan 40% van de jongeren is werkloos en hangt wat rond op straat)

De onbeschoftheid waarmee ze je aanspreken...ik heb daar geen woorden voor. Heel andere  wereld komt eraan...

Hier zijn er straten waar ik vijandig bekeken word, er zijn straten waar ik best niét kom. We zijn bezet land/dorp

Er zijn wijken waar noodgedwongen een samenscholingsverbod geldt, waar de drugshandel en de criminaliteit heerst, er zijn café's die je best mijdt. Ik ga er toch binnen!!

De kermis van weleer, de wijkfeesten van vroeger zijn/worden herinneringen aan een onbezonnen jeugd. De kerstmarkt heet nu wintermarkt, de grote kerstboom op het plein steken ze in brand. Een kinderfeest met Zwarte Piet mag niet meer. De kruidenier om de hoek werd al 20 keer overvallen...

Neen, dit is mijn dorp niet meer.

Onze kranten geven moslims een forum, proberen mij een ander wereldbeeld op te dringen. Hun hate speech, leugens, verdraaiing van de feiten in  wekelijkse columns màg, want we zijn toch "Charlie"? Wij mogen onze mond niet bewegen of de, onbetaalbare rechtbank voor Jan met de pet, heet u welkom!

DAARVOOR IS GEEN GELD!

EERST DE "VLUCHTELINGEN"

En de winter moet nog beginnen!!

 ANKLIK 2

(Lees de reacties van de mensen)