5049

 

GROOT FEEST IN VEURNE EN OMSTREKEN!!

Wij hebben uit goede bron vernomen dat de 'Vliegende Aap', politiezone Spoorkin zo snel mogelijk wil verlaten. Wat de inwoners betreft: "liefst vandaag dan morgen".

Na bijna 2 jaar Spoorkin en 2001 kloterijen, neemt hij de vlucht naar andere contreien...

AAP3

2000 you tube

En wij zingen samen:"en daar komen ze als de bliksem in de nacht, met z'n driehonderd onverwacht" Om hun PLAN uit te voeren...??

0450fcee 30c1 11ea 8944 176c9ce412dd web scale 0.0771605 0.0771605  arabicfonts overview

vluchteligen koksijde

 NOG 5 KM TOT KOKSIJDE !!

OVERLAST, STELEN, VERKRACHTEN, HEROÎNE DELEN...

Onze gemeente zal eind januari opnieuw asielzoekers ontvangen. Op 6 januari werd overleg gepleegd met minister van Asiel en Migratie Maggie De Block. Samen met de korpschef van de politiezone Westkust lichtten wij de veiligheidsproblematiek toe. Na een constructief gesprek met begrip voor de wederzijdse belangen en noden werd tot een compromis gekomen waarbij werd overeengekomen dat de op te vangen asielzoekers in aantal en in tijd beperkt werd.

Een 300-tal asielzoekers zullen opvang krijgen op de luchtmachtbasis van gemeente Koksijde. Ze zullen er verblijven tot eind juni zodat iedereen zich dan ten volle kan concentreren op het seizoen.

 ANKLIK 2

Aldus, wees op jullie hoede! Deuren en ramen dicht en...uw jonge dochters achter slot en grendel! Ze kweken als konijnen...Maar wat mij even doet nadenken m.b.t. de woorden van de heer Burgemeester, is..."We weten nog niet wie er allemaal komt, maar de scholen zijn verwittigd, zodat eventuele kinderen les kunnen volgen". Een aartsmoeilijke taak voor de leraren en...achterstand voor onze eigen kinderen! Maak dan een lokaal vrij voor deze kinderen alleen, zodat de leraar(es) zicht ten volle kan concentreren op onze eigen kinderen. Spreek maar even tegen de leraars(ressen) in onze hoofdsteden...Ook even uw oor de horen leggen in de vele belgische gemeenten die opgezadeld zitten met  deze 'vluchtelingen'. In een straal van 10km zijn de diefstallen, vernielingen en verkrachtingen met 35% toegenomen en wat politie Westkust betreft zijn het kampioenen in DADERS SPOORLOOS

 hier klikken2  hier klikken2  hier klikken2

                                         RODE PIJL

88a6411573132238c311fc9e9f4517fb 

Om eens over na te denken....

KINDERBIJSLAG VOOR ASIELZOEKERS.

Bij 2.038 aanvragen is er sprake van een uitbetaling tussen 10.000 en 20.000 euro. In 369 aanvragen gaat het om uitbetalingen tussen 20.000 en 30.000 euro, in 76 aanvragen om uitbetalingen tussen 30.000 en 40.000 euro, in 29 aanvragen om uitbetalingen tussen 40.000 en 50.000 euro, in 7 aanvragen om uitbetalingen tussen 50.000 en 60.000 euro. In 1 aanvraag was er een uitbetaling tussen 60.000 en 70.000 euro, in 3 aanvragen een uitbetaling tussen 70.000 en 80.000 euro en in 1 aanvraag was er een uitbetaling tussen 80.000 en 90.000 euro.
Desalniettemin is er de afgelopen vijf jaar minstens één keer retroactieve kinderbijslag uitbetaald voor een periode waarin een gezin met meer dan drie kinderen, waaronder iemand met een handicap, gedeeltelijk illegaal in het land was. De ouders hadden eerst geen recht op kinderbijslag door hun professioneel statuut, maar de kinderen door de uitzonderingspositie, onder andere door de handicap, wel. Er is 91.309 euro uitbetaald, ook voor de periodes waarin het gezin illegaal in het land verbleef.
U moet zich eens inbeelden hoe bitter dat klinkt in de oren van Vlamingen die de afgelopen kerstperiode in armoede hebben doorgebracht.

PAARD OVERLEDEN NA VUURWERKNACHT

paard dood

Onbegrijpelijk...dat een gemeente toelaat om vuurwerk af te steken. Elke gemeente is verantwoordelijk voor het wel en wee van haar inwoners. Hier worden alleen maar vuurwerkverkopers beter van. Leg het maar uit lieve burgemeesters...dat jullie toestemming gaven om veel inwoners en hun huisdieren weeral een horrornacht te bezorgen, en beste burgemeesters, als jullie de centen (25.000€) die jullie hieraan uitgeven zouden doneren aan organisaties die zich inzetten voor het welzijn van de dieren, kan ik jullie garanderen dat dat een veel beter gevoel geeft dan die paar minuten vuurwerk!

Tegenwoordig is vuurwerk niet meer zo onschuldig. Geen voetzoekertjes meer, geen kleine 'fuseetjes', nu zijn het regelrechte bommen, bijna oorlogsmateriaal!. Mensen knallen vuurwerk af voor hun eigen egoïsisch genot. Van dieren, kinderen en medemensen trekken ze zich niets aan. Armzalige idioten die vuurwerk nodig hebben om zich te amuseren, alles voor plezier en vertier. Triestig ras, DE MENS.

DE BURGEMEESTER IS DE DADER!!!.

BLAUW KLIK HIER

81351956 2578042298917022 7866234844596928512 o

 mug 1

De MUG-heli staat in voor dringende interventies in de hele provincie West-Vlaanderen, Zeeland en een deel van Oost-Vlaanderen. Goed voor zo’n 600 tussenkomsten bij levensbedreigende aandoeningen ten gevolge van ziekte of ongevallen. Naar schatting worden 40 extra mensenlevens gered die niet door een gewonde MUG-auto hadden kunnen gered worden.
Maar het blijft moeilijk om de nodige fondsen bijeen te rapen. Er is een werkingsbudget nodig van 600.000 euro. De situatie wordt bemoeilijkt omdat de provincie West-Vlaanderen, die ongeveer een vijfde van de kosten draagt, binnenkort geen subsidies meer mag toekennen door de zesde staatshervorming en er zijn nog geen garanties dat de Vlaamse of federale overheid die zullen overnemen. Een soortgelijk verhaal als bij de kustreddingsdiensten van IKWV.

“Dat kan op lange termijn zorgen voor problemen”, zegt Muller. “De provincie doet wat ze kan, maar bij de hogere overheden blijft het stil. De argumentatie dat die enkele minuten tijdswinst met de helikopter onbelangrijk zouden zijn, houdt geen steek. Als snelheid van ondergeschikt belang is, waarom rijden ziekenwagens en MUG-auto’s dan met zwaailicht en sirene. Bovendien duwt de Europese regelgeving ons naar een nieuwe helikopter, terwijl de huidige zeker nog voldoet.”

Voor dit jaar is het budget al rond, voor volgend jaar bijna. “Maar het is hét moment, voor zij die wensen, om een duit in het zakje te doen.” Muller is tevreden met het programma “Helden van Hier”. “Het toont het belang aan van onze dienst en het is een uiting van respect voor ons werk.”

TE GEK VOOR WOORDEN

Francken investeert 2,3 miljoen euro voor psychiatrische begeleiding asielzoekers

2000 you tube

 

NIEUW BIJ KVVC KOKSIJDE (2020 - 2021)

"FC DE SPRINKHAANTJES"

vrouwelijke voetbalploeg

 WIJ ZOEKEN EEN OPERATIONEEL MANAGER

  • Als OM sta je in voor de algemene werking van het team. Je stuurt, coacht en traint hierbij jouw team.
  • Passie voor damesvoetbal uitstralen.
  • Je wordt verantwoordelijke voor diverse operationele activiteiten binnen en buiten uw voetbalploeg, zoals het beheer en opvolgen van hun voetbalmateriaal, kledij, poetsgebeuren enz.
  • Je waakt over hun veiligheid, te opdringerige fans, bestuursleden op afstand houden.
  • Je rapporteert 'blijde verwachtingen', enz.

ALLEEN MET DE EINDEJAARSFEESTEN ?

DOE BEROEP OP DE STOUTEN Z'N KNUFFELDOOSJE

Per dag, weekend of week, en "spek voor ieders bek"

Reservatie : de eersten zullen nooit de laatsten zijn...

naakt op strand

Ben je lid van de groep en een alleenstaande man, blijf niet alleen met de eindejaarsfeesten. Tot 50% korting voor een weekend!! Gratis 20 condooms aangeboden door DE STOUTEN WESTKUSTNOARE

 

1 DE ZUSSEN NORA EN LAILA
2 TINA
3 SPRIETJE
4 BLOK
5 ROOSJE
6 LIESJE
7 ROODBORSTJE
8 JENNY
9 MIETJE
10 LADY KLETS
11 MOON
12 TE PEL
13 LISA
14 SPROTJE
15 BLUE MOON
16 JULIA
17 TAI PI
19 JANE
20 DORA
21 GO GO
22 NORA
23 PAKME
24 BLONDIE
25 Angel
26 Pitou
27 WINNY
28 SUSY

  NIEUW !!  

  POLITIE CONTROLE WESTKUST  

WESTKUST SPOORKIN

  OPBOUW AAN LEDEN   

VERKEERSBELASTING GAAT OMHOOG

AUTO = MELKKOE VAN DE STAAT

WEKELIJKS IN DE KRANT: "VLAANDEREN ZOEKT 50 MILJOEN VOOR...

100 MILJOEN VOOR..., 150 MILJOEN VOOR...."

We betalen als automobilisten al meer dan genoeg. Zo zijn er nog andere zaken die ons storen. De prijs van diesel is enorm gestegen, verzekeringen zijn duur en de verkeersbelasting gaat steeds omhoog. Om nog maar te zwijgen van de nieuwe lage-emissiezones. Waar oudere wagens geviseerd worden. Maar wie betaalt (zoals in Antwerpen, red.), mag er toch mee binnen. Is dat dan beter voor het milieu? Bij de politiecontrole groep Pol. Controle Westkust aansluiten doe je door op smartphone de berichten app Telegram gratis te downloaden en te registreren. Je sluit daarna aan via t.me/westkustspoorkin 

Wij merken ook dat de automobilist steeds meer de melkkoe van de overheid wordt. Er kan tegenwoordig achter elke boom wel een flitscamera verstopt zitten. Rij je dan 10 kilometer te snel, ben je meteen 53 euro armer. Wij gaan daarom als een soort tegenreactie starten met een politiecontrole groep. We begonnen in het verleden met een groep op WhatsApp, maar daar zit een beperking van 250 leden per groep op. We zaten in een mum van tijd met tien groepen van samen 2.500 mensen. Alle controles van groep naar groep blijven doorsturen, werd onhaalbaar. We gingen daarom op zoek naar een alternatief en vonden dat in de berichten app Telegram. We starten met de politiecontrole groep t.me/westkustspoorkin voor de regio WESTKUST. Wij vinden het een zeer goed initiatief. Want met elke tip over flitsers, flitsvuilbakken, files, ongevallen, wateroverlast,spookrijder, ijzel op de weg, alcoholcontroles enzomeer, krijg je meteen een melding op je telefoon. En kan je er meteen op inspelen.

Wie alles willen weten over flitsers, flitsvuilbakken, files,  spookrijders, alcoholcontroles, ongevallen, wateroverlast op de weg/ gladde wegen, enzomeer. Ieder burgerinitiatief heeft pro’s en contra’s, maar veel mensen zien het nut van een dergelijke groep in. Dat bewijst de sterke aangroei van het aantal leden. Maar wij beseffen dat het een erg gevoelig thema is, zeker voor wie al iemand in het verkeer verloor. Wij benadrukken dat de groep als een community-initiatief enkel waarschuwt. Het is niet de bedoeling om wegcriminelen te helpen. Wij denken dat je met zo’n controlegroep de mensen net bewust maakt van het feit dat er veel controles zijn. En je best steeds alle regels volgt. Onze leden zijn zich net meer bewust van de controles en gaan zeker twee keer nadenken voor ze achter het stuur kruipen met een glaasje op. Bovendien: controles verplaatsen zich snel en constant. Dus het risico op controle blijft altijd bestaan.

MOMENTEEL 1.000 LEDEN ... OP NAAR 2.000 LEDEN !

 

HOE GROTER DE ORGANISATIE...HOE DIEPER DE BROEKZAKKEN....

rode kruis2

Miljoenen hulpgeld voor ebola-crisis verdwenen bij Rode Kruis

Het Rode Kruis heeft toegegeven dat er gesjoemeld is met geld dat bestemd was voor de bestrijding van de ebola-crisis in West-Afrika. Dat meldt de BBC. In totaal ging zowat 5 miljoen dollar in rook op. 

Het geld werd onder meer versluisd via veel te hoog geprijsde hulpmiddelen, salarissen voor onbestaande medewerkers en valse facturen. Het meeste geld, zowat 2,7 miljoen dollar, verdween in Liberia. In Sierra Leona ging 2 miljoen dollar verloren, in Guinee ging 1 miljoen dollar in rook op, vooral via valse facturen.

Het Rode Kruis heeft al laten weten de zaak diep te betreuren. De organisatie benadrukt ook dat het intussen strengere regels heeft opgesteld, en dat elke medewerker van het Rode Kruis die met de zaak te maken heeft ter verantwoording zal worden geroepen.

Tussen 2014 en 2016 overleden zeker 10.000 mensen in West-Afrika aan ebola. De meeste slachtoffers vielen in Liberia, Sierre Leona en Guinee.

De afdelingen van het Rode Kruis in de getroffen landen kregen in totaal zo'n 100 miljoen dollar voor de bestrijding van de ziekte.

En dit is niet alleen bij Het Rode Kruis,  uw schenkingen voor overstromingen, aardbevingen e.a. rampen verwijnt deels op rekeningen van dieven in maatpakken.

KLEINE INFO:

In haar boek "De Crisiskaravaan", gaf journaliste Linda Polman een inkijk achter de schermen van de noodhulpindustrie. Dertig procent van de tsunamihulp in de provincie Atjeh werd ingepikt door Indonesische militairen. Volgens Talatbek Masadykov, hoofd van de VN-missie in Zuid-Afghanistan overhandigden hulporganisaties in Uruzgan een derde van hun voedsel- en landbouwhulp aan de Taliban. In Afghanistan verdween 15 miljard dollar van de 60 donorregeringen in het frauduleus circuit. Ngo's die het geld beheren durven er hun spookprojecten niet te bezoeken. Hun beveiliging is duurder geworden dan de projecten die ze draaien. "Eerst was er communisme, toen Talibanisme en nu is er NGO-isme" zeggen de Kabuli's. In Somalië eisen warlords 80% op van de hulpgoederen. Vijftien tot twintig procent van de bewoners van vluchtelingenkampen zijn refugee warriors, die tussen de maaltijden en de medische behandelingen door hun oorlogen voorzetten. In een kamp in Dhaba bevolkt door een half miljoen Somaliërs die sedert 1991 wachten op beterschap. Om al deze redenen pleit de Zambiaanse economist Dambisa Moyo er zelfs voor om de ontwikkelingshulp stop te zetten...

Haïti Port-au-Prince

9(!!!!) jaar na de aardbeving en miljarden geschonken dollars die aan de vingers van hulporganisaties hebben blijven plakken. Nù slenteren kleine ouderloze kinderen nog steeds tussen de puinen op zoek naar eten en slaapplaats!! Ik krijg er rillingen van....

 

Enfin om af te sluiten: "Goedmenende sukkelaars zullen zoals elk jaar in weer en wind gaan schooien of stickers verkopen en aan de top zullen ze achteraf de champagne rijkelijk in hun vette pensen laten verdwijnen. En dat dateert niet van gisteren. Gelukkig geeft men er eindelijk eens ruchtbaarheid aan."

HET RODE- OF... HET ZWARTE KRUIS