DEZE AVOND ZAL WEST-VLAANDEREN VAN DE KAART GEVEEGD WORDEN!!!

ZOEK BESCHUTTING IN DE ARDENNEN

7378543

 

  POLITIE-ZONE WESTKUST  

Onze West-Vlaamse steden kreunen onder de negatieve gevolgen van illegaliteit. Inbraken, vandalisme, aanrandingen, overlast,... Ook in politiezone Westkust gaat het van kwaad naar erger. Helaas niemand mag/durft iets te zeggen.... 

politie kaderfoto2

LET WEL, DIT IS NOG MAAR HET TOPJE VAN DE IJSBERG!!  ZEG MAAR X 3 !!!

NUTTELOOS NOG AAN TE GEVEN BIJ PW....EN VOOR EEN SNAUW EN EEN BEET....

Niets mag nog vrijgegeven worden zonder  toelating van de baas. Geen diefstallen noch andere strafbaar gebeurde feiten. Wel "dode zeehondjes op strand" en resultaten snel- en alcoholcontroles!

Politie Westkust dé kampioenen in DADERS SPOORLOOS.

En deze maakt het opperhoofd ons wijs...

"De criminaliteit in de politiezone Westkust is in juli met 39 procent gedaald tegenover vorig jaar. Tegenover 2015 valt zelfs een daling van 44 procent te noteren. In totaal werden 88 feiten gepleegd tegenover 144 vorig jaar. Vooral de scherpe daling in het aantal woninginbraken en diefstallen uit voertuigen valt op. Die daalden met respectievelijk 50 en 68 procent tegenover 2015. Ook het aantal winkeldiefstallen is gedaald. Er werden tien feiten gepleegd, net als vorig jaar. In 2015 waren dat er twaalf. “Ik ben trots op het goede werk van mijn korps, we zetten hoog in op opleidingen voor al onze mensen en op oefeningen in de praktijk. Dergelijke zaken lonen. We maken ook voor alle evenementen risicoanalyses op, beschikken over een snel responsteam en werken nauw samen met de Franse politie”, zegt korpschef Nicholas Paelinck.

Wel beste leden/lezers, Paelinck is een leugenaar! Momenteel (20/07/19) is de pers de deur gewezen! GEEN INFO

Een zee, nee een oceaan, aan leugens...

KLIK HIER

HEISA IN DE PANNE - LA PANNE

"PARKET OPENT ONDERZOEK NAAR RACISTISCHE COMMENTAREN OP SOCIALE MEDIA"

Wat denken wij?: Wat zijn haatberichten? Zolang ze niet uitgevoerd worden door een daad...zijn ze niets!

Wat zien wij: "te veel vluchtelingen zijn alleenstaande jongemannen. Dat klopt niet. Dat deugt niet"

Klein voorwoordje:

Saudi Arabië geeft 200 miljard dollar uit voor islamisering van de wereld!!

Saudi Arabië, op papier nog altijd de grootste Arabische bondgenoot van het Westen. Deze trekt tot het einde van dit decennium 100 miljard dollar uit voor de islamisering van  de wereld, waarbij Europa en de VS de voornaamste -en tevens meest gewillige doelwitten zijn. Dat bedrag komt bovenop de 100 miljard dollar die het Salafistische koninkrijk al heeft uitgegeven voor de 'stille' verovering van de planeet door de islam. De Saudi's financeren in Europa de bouw van de grote moskeeën zoals de Arrahma Moskee in Basel, en zetten daar haatpredikers neer die openlijk stellen dat niet-moslims 'lager zijn dan dieren'. Desondanks wordt in Europa niet de islam aangepakt, maar juist politici en partijen die zich tégen de religieuze idiologie van Allah en Mohammed verzetten.

migrants in europe vasco gargalo 1

Europa wordt momenteel levend verslonden door de islam en dat proces is onomkeerbaar. Ik heb er spijt van dat ik kinderen op deze wereld heb gezet, zij gaan het nog meemaken. Even kijken..., huizen tekort, banen tekort, tolerantie tekort, ruimte tekort, geld tekort, studiegeld tekort, studieplaatsen tekort, geld voor verzorging ouderen/zorg tekort, rijke Arabische landen doen tekort. Werklozen te veel, uitkeringen te veel, sociale ontwrichting te veel, moslimradicalisering te veel, crisis te veel, vijandig tegen Joods/Christelijk/Humanistische mensen te veel, eisende asielzoekers te veel, belasting te veel. Het wordt mij een beetje te veel. Of zoals ik al eerder al zei ‘altruïstische zelfmoord’ dat dus… 

Trieste kolerezooi is toch ook, het wordt tijd om eens wat politici onder hun kont te schoppen, het relaxte Belgie en Europa van m’n jeugd is volkomen naar de kloten gegaan. En dan opgescheept zitten met politici die nog in de ontkenningsfase zitten, gisteren nog eentje die het durfde te beweren dat er juist kansen waren met deze wilde invasie van gelukzoekers… Duitsland 900.000 en de rest word onder de pet gehouden….De elite is hun eigen Franse Revolutie aan het creëren. De moderne guillotine gaat over 15 jaar overuren maken. Iedereen die de islam niet zo vriendelijk vind en in strijd met onze vrijheid is een nazi en extreem-rechts…. die propaganda is inmiddels wel uitgewerkt. Het zijn geen vluchtelingen! Het zijn illegale immigranten, die ervoor kiezen om via clandestiene smokkelaars het systeem te omzeilen en ineens ‘rechten’ claimen zodra ze voet op Europese bodem zetten. Onmiddelijk uitzetten, en enclaves maken op het afrikaanse vasteland waar die mensen worden opgevangen. Oorlogsschepen worden ingezet om pal voor de Libische kust het emigrantenverkeer te regelen. Lees jonge gezonde moslimmannen een lift te geven naar de eeuwigdurende bijstand. En defensie maar miauwen dat ze meer geld nodig hebben voor de verdediging van Europa! Hoe idioot kun je het bedenken. Het is haast van bijbelse proporties zoals men deze geseling ondergaat. Het getuigt van ruggengraat, eventueel van rubber, om zo diep te buigen voor alles wat men in dit land te slikken krijgt. In ieder land zou inmiddels wel haast de pleuris zijn uitgebroken. Maar niet in Belgie, land van blinde schapen. We zien onze eigen ouders verkommeren in hun eigen stront in ‘verpleeghuizen’, we betalen ons alle kleuren van de regenboog aan belastingen. Gaan gebukt onder tienduizend wetjes, protocollen en regels die gemaakt zijn om vooral de brave burger kapot te maken/pesten. Mensen wachten soms jaren op een huurwoning, soms schrijnend, talloze bijstandsmoeders zien grijs van de zorgen hoe toch rond te komen.

Maar dan: komen elk jaar ongeletterde gelukszoekers de grens over. Krijgen geld, vreten, huisvesting, graties medische hulp, cursussen, wasmachines, voorrang op de arbeidsmarkt, gratis juridische hulp en ga zo maar door. En dan hebben we het maar even niet over de culturele verrijking die deze mensen meebrengen. Want ‘bedankt’ hoor je maar zelden. Integendeel, eigenlijk zijn we in hun ogen een minderwaardig volk met het verkeerde geloof. Ik ga ze haast nog gelijk geven ook; ‘minderwaardig volk..’ Het is je reinste massochisme, anders kan ik niet verklaren waarom men massaal op partijen als , NVA , CDNV en OPEN KLOTEN stemmen blijft. Een beetje land met waardigheid, zelfrespect en dat weet waar de prioriteiten horen te liggen, zou hier toch meteen het ‘roer’ bij omgooien. Tijd voor revolutie? Of moet er nog dieper door het stof ? Weet je wat ik nog VEEL erger vind is dat ons volk, onze cultuur, gewoon verwaterd terwijl de regio’s waar ze vandaan komen alleen maar homogener worden en blijven groeien, dus het is ook nog eens zinloos en maakt dat we straks gigantisch onderdrukt gaan worden. Ik wil ook het recht hebben om te kunnen leven in een samenleving die bij mij past(e) en verdomme, het is ons land, niets ingepikt, maar overgedragen door onze voorouders. Een heel klein gebiedje op de wereld en alleen omdat wij het dusdanig ingericht hebben dat het er goed toeven is (met bloed, zweet en tranen) moeten we iedereen maar binnen laten zodat die cultuur verdwijnt die daarvoor gezorgd heeft, en zodat wij ons straks moeten aanpassen aan iets waar niet aan te passen valt. Dit is geen immigratie meer, dit is culturele genocide, hetzelfde als wat de Chinezen deden en doen bij de Tibetanen, maar dan ook nog eens erger, want de culturen waar wij ons aan zouden moeten passen zijn totaal niet compatibel, iets met water en vuur…

We gaan verder…..

Ik heb geen problemen met echte vluchtelingen, maar met: goudzoekers, criminele vluchtelingen, generaal pardonners, gezinsherenigingen, uitgeprocedeerden, die hier ons geld komen halen, En de hele linkse kliek die dit allemaal mogelijk maakt en in stand houden. Het blijft allemaal maar neuken zodat ze de zieligheidsindustrie inkunnen en de kinderen gebruikt als reden…..Dat gaat allemaal ten koste van echte vluchtelingen, die waarschijnlijk het liefst terug willen naar het geboorteland en waar je geen last van heb.Ik zie het niet als onze morele verplichting om miljoenen buitenlanders die vervuld zijn van islamitisch gif op te vangen en levenslang te ondersteunen met belastinggeld. Het is onze morele verplichting om op de eerste plaats alle Belgen zoveel mogelijk te helpen. Of de jongeren die nauwelijks werk kunnen vinden en geen eigen woning kunnen aanschaffen/vinden want eigenvolk achterop de lijst. En dan durven politici met droge ogen te beweren dat er geld naar buitenlandse vluchtelingen moet gaan omdat zij er meer recht op zouden hebben. Ook al hebben ze nog nooit een cent belasting in dit land afgedragen. Het is van den zotte hoe deze linkse gutmenschen gemeenschapsgeld gebruiken alleen maar om aan te tonen hoe moreel superieur ze wel niet zijn. In bedekte bewoordingen kiest Europa gewoon voor het faciliteren van een massale volksverhuizing uit Afrika en het Midden-Oosten. De linkse geest van het politiek correcte denken blijkt zodanig diep genesteld in de hersenen van de Europaliërs dat het denkelijk een volkomen verloren onderneming is te proberen hier verandering in te brengen. Europa gaat naar de knoppen want de westerse cultuur en de etnische homogeniteit verdwijnen. En wat we er voor terugkrijgen is onenigheid, facties die elkaar bestrijden op grond van religie en etniciteit. We worden vervangen……. Onze kinderen en kleinkinderen zullen ons dankbaar zijn kuch kuch..

Om af te sluiten : aanklik  hun thuisland-leiders zijn miljarden rijk....

NIEUWE VERKIEZINGEN STAAN AAN DE VOORDEUR

DE DROOM VAN 70% DER BELGEN!!

(helaas, nieuwe aasgieren zullen ons nog meer bestelen en bedriegen, parlementsleden van het Vlaams Belang streken de voorbije jaren 7 miljoen euro op aan uittredingsvergoedingen...)

VERKIEZINGEN2020

Vlug het maffia-stal uitmesten van deze breedsmoel parasieten. Wij kunnen echt niet begrijpen hoe een bevolking zich zo laat begaan door professionele politieke oplichters!! De grootste belgische bandieten zijn gevlucht naar Europa, en het kiesvee betaald nog steeds hun riante lonen, deze zijn om van te duizelen!! Het Gents konijn is er oppergraaier...

Voor dit gespuis is maar één oplossing, stuur hen zo vlug mogelijk naar 'de eeuwige jachtvelden'...

763

Om jullie nog even te verwennen met een Rood Verhaal, wees gezeten en neem de tijd....dit is nog maar één verhaal van de Rode Bende, de andere hebben ook butter op hun kop!!

 

81758557 10157829173656505 5061755757339344896 o

MAANDAG 20 JANUARI 2020

82904357 2531192750536011 8030074317792346112 o

80741916 3400752456662054 9072323401468608512 n

 

5049

 

GROOT FEEST IN VEURNE EN OMSTREKEN!!

Wij hebben uit goede bron vernomen dat de 'Vliegende Aap', politiezone Spoorkin zo snel mogelijk wil verlaten. Wat de inwoners betreft: "liefst vandaag dan morgen".

Na bijna 2 jaar Spoorkin en 2001 kloterijen, neemt hij de vlucht naar andere contreien...

AAP3

2000 you tube

En wij zingen samen:"en daar komen ze als de bliksem in de nacht, met z'n driehonderd onverwacht" Om hun PLAN uit te voeren...??

0450fcee 30c1 11ea 8944 176c9ce412dd web scale 0.0771605 0.0771605  arabicfonts overview

vluchteligen koksijde

 NOG 5 KM TOT KOKSIJDE !!

OVERLAST, STELEN, VERKRACHTEN, HEROÎNE DELEN...

Onze gemeente zal eind januari opnieuw asielzoekers ontvangen. Op 6 januari werd overleg gepleegd met minister van Asiel en Migratie Maggie De Block. Samen met de korpschef van de politiezone Westkust lichtten wij de veiligheidsproblematiek toe. Na een constructief gesprek met begrip voor de wederzijdse belangen en noden werd tot een compromis gekomen waarbij werd overeengekomen dat de op te vangen asielzoekers in aantal en in tijd beperkt werd.

Een 300-tal asielzoekers zullen opvang krijgen op de luchtmachtbasis van gemeente Koksijde. Ze zullen er verblijven tot eind juni zodat iedereen zich dan ten volle kan concentreren op het seizoen.

 ANKLIK 2

Aldus, wees op jullie hoede! Deuren en ramen dicht en...uw jonge dochters achter slot en grendel! Ze kweken als konijnen...Maar wat mij even doet nadenken m.b.t. de woorden van de heer Burgemeester, is..."We weten nog niet wie er allemaal komt, maar de scholen zijn verwittigd, zodat eventuele kinderen les kunnen volgen". Een aartsmoeilijke taak voor de leraren en...achterstand voor onze eigen kinderen! Maak dan een lokaal vrij voor deze kinderen alleen, zodat de leraar(es) zicht ten volle kan concentreren op onze eigen kinderen. Spreek maar even tegen de leraars(ressen) in onze hoofdsteden...Ook even uw oor de horen leggen in de vele belgische gemeenten die opgezadeld zitten met  deze 'vluchtelingen'. In een straal van 10km zijn de diefstallen, vernielingen en verkrachtingen met 35% toegenomen en wat politie Westkust betreft zijn het kampioenen in DADERS SPOORLOOS

 hier klikken2  hier klikken2  hier klikken2

                                         RODE PIJL

88a6411573132238c311fc9e9f4517fb 

Om eens over na te denken....

KINDERBIJSLAG VOOR ASIELZOEKERS.

Bij 2.038 aanvragen is er sprake van een uitbetaling tussen 10.000 en 20.000 euro. In 369 aanvragen gaat het om uitbetalingen tussen 20.000 en 30.000 euro, in 76 aanvragen om uitbetalingen tussen 30.000 en 40.000 euro, in 29 aanvragen om uitbetalingen tussen 40.000 en 50.000 euro, in 7 aanvragen om uitbetalingen tussen 50.000 en 60.000 euro. In 1 aanvraag was er een uitbetaling tussen 60.000 en 70.000 euro, in 3 aanvragen een uitbetaling tussen 70.000 en 80.000 euro en in 1 aanvraag was er een uitbetaling tussen 80.000 en 90.000 euro.
Desalniettemin is er de afgelopen vijf jaar minstens één keer retroactieve kinderbijslag uitbetaald voor een periode waarin een gezin met meer dan drie kinderen, waaronder iemand met een handicap, gedeeltelijk illegaal in het land was. De ouders hadden eerst geen recht op kinderbijslag door hun professioneel statuut, maar de kinderen door de uitzonderingspositie, onder andere door de handicap, wel. Er is 91.309 euro uitbetaald, ook voor de periodes waarin het gezin illegaal in het land verbleef.
U moet zich eens inbeelden hoe bitter dat klinkt in de oren van Vlamingen die de afgelopen kerstperiode in armoede hebben doorgebracht.

PAARD OVERLEDEN NA VUURWERKNACHT

paard dood

Onbegrijpelijk...dat een gemeente toelaat om vuurwerk af te steken. Elke gemeente is verantwoordelijk voor het wel en wee van haar inwoners. Hier worden alleen maar vuurwerkverkopers beter van. Leg het maar uit lieve burgemeesters...dat jullie toestemming gaven om veel inwoners en hun huisdieren weeral een horrornacht te bezorgen, en beste burgemeesters, als jullie de centen (25.000€) die jullie hieraan uitgeven zouden doneren aan organisaties die zich inzetten voor het welzijn van de dieren, kan ik jullie garanderen dat dat een veel beter gevoel geeft dan die paar minuten vuurwerk!

Tegenwoordig is vuurwerk niet meer zo onschuldig. Geen voetzoekertjes meer, geen kleine 'fuseetjes', nu zijn het regelrechte bommen, bijna oorlogsmateriaal!. Mensen knallen vuurwerk af voor hun eigen egoïsisch genot. Van dieren, kinderen en medemensen trekken ze zich niets aan. Armzalige idioten die vuurwerk nodig hebben om zich te amuseren, alles voor plezier en vertier. Triestig ras, DE MENS.

DE BURGEMEESTER IS DE DADER!!!.

BLAUW KLIK HIER

81351956 2578042298917022 7866234844596928512 o

 mug 1

De MUG-heli staat in voor dringende interventies in de hele provincie West-Vlaanderen, Zeeland en een deel van Oost-Vlaanderen. Goed voor zo’n 600 tussenkomsten bij levensbedreigende aandoeningen ten gevolge van ziekte of ongevallen. Naar schatting worden 40 extra mensenlevens gered die niet door een gewonde MUG-auto hadden kunnen gered worden.
Maar het blijft moeilijk om de nodige fondsen bijeen te rapen. Er is een werkingsbudget nodig van 600.000 euro. De situatie wordt bemoeilijkt omdat de provincie West-Vlaanderen, die ongeveer een vijfde van de kosten draagt, binnenkort geen subsidies meer mag toekennen door de zesde staatshervorming en er zijn nog geen garanties dat de Vlaamse of federale overheid die zullen overnemen. Een soortgelijk verhaal als bij de kustreddingsdiensten van IKWV.

“Dat kan op lange termijn zorgen voor problemen”, zegt Muller. “De provincie doet wat ze kan, maar bij de hogere overheden blijft het stil. De argumentatie dat die enkele minuten tijdswinst met de helikopter onbelangrijk zouden zijn, houdt geen steek. Als snelheid van ondergeschikt belang is, waarom rijden ziekenwagens en MUG-auto’s dan met zwaailicht en sirene. Bovendien duwt de Europese regelgeving ons naar een nieuwe helikopter, terwijl de huidige zeker nog voldoet.”

Voor dit jaar is het budget al rond, voor volgend jaar bijna. “Maar het is hét moment, voor zij die wensen, om een duit in het zakje te doen.” Muller is tevreden met het programma “Helden van Hier”. “Het toont het belang aan van onze dienst en het is een uiting van respect voor ons werk.”

TE GEK VOOR WOORDEN

Francken investeert 2,3 miljoen euro voor psychiatrische begeleiding asielzoekers

2000 you tube