NIEUW !!  

  POLITIE CONTROLE WESTKUST  

WESTKUST SPOORKIN

  OPBOUW AAN LEDEN   

VERKEERSBELASTING GAAT OMHOOG

AUTO = MELKKOE VAN DE STAAT

WEKELIJKS IN DE KRANT: "VLAANDEREN ZOEKT 50 MILJOEN VOOR...

100 MILJOEN VOOR..., 150 MILJOEN VOOR...."

We betalen als automobilisten al meer dan genoeg. Zo zijn er nog andere zaken die ons storen. De prijs van diesel is enorm gestegen, verzekeringen zijn duur en de verkeersbelasting gaat steeds omhoog. Om nog maar te zwijgen van de nieuwe lage-emissiezones. Waar oudere wagens geviseerd worden. Maar wie betaalt (zoals in Antwerpen, red.), mag er toch mee binnen. Is dat dan beter voor het milieu? Bij de politiecontrole groep Pol. Controle Westkust aansluiten doe je door op smartphone de berichten app Telegram gratis te downloaden en te registreren. Je sluit daarna aan via t.me/westkustspoorkin 

Wij merken ook dat de automobilist steeds meer de melkkoe van de overheid wordt. Er kan tegenwoordig achter elke boom wel een flitscamera verstopt zitten. Rij je dan 10 kilometer te snel, ben je meteen 53 euro armer. Wij gaan daarom als een soort tegenreactie starten met een politiecontrole groep. We begonnen in het verleden met een groep op WhatsApp, maar daar zit een beperking van 250 leden per groep op. We zaten in een mum van tijd met tien groepen van samen 2.500 mensen. Alle controles van groep naar groep blijven doorsturen, werd onhaalbaar. We gingen daarom op zoek naar een alternatief en vonden dat in de berichten app Telegram. We starten met de politiecontrole groep t.me/westkustspoorkin voor de regio WESTKUST. Wij vinden het een zeer goed initiatief. Want met elke tip over flitsers, flitsvuilbakken, files, ongevallen, wateroverlast,spookrijder, ijzel op de weg, alcoholcontroles enzomeer, krijg je meteen een melding op je telefoon. En kan je er meteen op inspelen.

Wie alles willen weten over flitsers, flitsvuilbakken, files,  spookrijders, alcoholcontroles, ongevallen, wateroverlast op de weg/ gladde wegen, enzomeer. Ieder burgerinitiatief heeft pro’s en contra’s, maar veel mensen zien het nut van een dergelijke groep in. Dat bewijst de sterke aangroei van het aantal leden. Maar wij beseffen dat het een erg gevoelig thema is, zeker voor wie al iemand in het verkeer verloor. Wij benadrukken dat de groep als een community-initiatief enkel waarschuwt. Het is niet de bedoeling om wegcriminelen te helpen. Wij denken dat je met zo’n controlegroep de mensen net bewust maakt van het feit dat er veel controles zijn. En je best steeds alle regels volgt. Onze leden zijn zich net meer bewust van de controles en gaan zeker twee keer nadenken voor ze achter het stuur kruipen met een glaasje op. Bovendien: controles verplaatsen zich snel en constant. Dus het risico op controle blijft altijd bestaan.

 

Reacties  

+1 #2 Administrator 28-09-2019 07:33
Wij starten op 01/10/19 via TELEGRAM
Citeer
+2 #1 Van Robbroeck 27-09-2019 17:09
Blijf graag op de hoogte van de controles
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen