ZE KRAAIEN MOORD EN BRAND!!

VERHOOG DE VERBLIJFTAKS MET 85%!!

kader8 

Juist, ze doneren enkele euro's om hier te verblijven in HUN eigendom en gebruik te maken van ons mooi strand en natuurgebieden, voor de rest brengen ze alles mee van thuis op vrijdagavond als ze afkomen voor het/een weekend. Eén uur laden in hun woonplaats en één uur om uit te laden in hun tweede kot aan zee! Maar alle producten zijn er enkele centjes goedkoper dan aan de prijzige kust...Nog sterker, zelfs als er dakwerken moeten uitgevoerd worden aan HUN eigendommen staan er werkcamionetten uit hun thuisregio!! 

Wij dachten dat het coronavirus alleen de longen schade aanbracht, helaas na het lezen van de volgende reactie van een tweedeverblijver, moet ik vaststellen dat het virus ook de hersenen aantast...: "De burgemeesters maakten jacht op de tweedeverblijvers kort na de lockdown. Zij zijn verantwoordelijk voor de economische schade binnen hun eigen gemeente", aldus hersen-corona-zieke J.D. Dan nog niet gesproken van dat twideverbluvertje die 50€ per dag eist van de Belgische Staat omdat hij niet naar zijn tweedeverblijfkot kan komen!!   

grote mondEn, even lezen op HUN blog, met welke scheldwoorden en dreigingen ze de Pannenoars én het gemeentebestuur onder vuur nemen, is van het goede te veel. Schop ze naar huis dat tweedeverblijvers-gespuis!!                                          

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen