POLITIE-ZONE WESTKUST  

Onze West-Vlaamse steden kreunen onder de negatieve gevolgen van illegaliteit. Inbraken, vandalisme, aanrandingen, overlast,... Ook in politiezone Westkust gaat het van kwaad naar erger. Helaas niemand mag/durft iets te zeggen.... 

politie kaderfoto2

LET WEL, DIT IS NOG MAAR HET TOPJE VAN DE IJSBERG!!  ZEG MAAR X 3 !!!

NUTTELOOS NOG AAN TE GEVEN BIJ PW....EN VOOR EEN SNAUW EN EEN BEET....

Niets mag nog vrijgegeven worden zonder  toelating van de baas. Geen diefstallen noch andere strafbaar gebeurde feiten. Wel "dode zeehondjes op strand" en resultaten snel- en alcoholcontroles!

Politie Westkust dé kampioenen in DADERS SPOORLOOS.

En deze maakt het opperhoofd ons wijs...

"De criminaliteit in de politiezone Westkust is in juli met 39 procent gedaald tegenover vorig jaar. Tegenover 2015 valt zelfs een daling van 44 procent te noteren. In totaal werden 88 feiten gepleegd tegenover 144 vorig jaar. Vooral de scherpe daling in het aantal woninginbraken en diefstallen uit voertuigen valt op. Die daalden met respectievelijk 50 en 68 procent tegenover 2015. Ook het aantal winkeldiefstallen is gedaald. Er werden tien feiten gepleegd, net als vorig jaar. In 2015 waren dat er twaalf. “Ik ben trots op het goede werk van mijn korps, we zetten hoog in op opleidingen voor al onze mensen en op oefeningen in de praktijk. Dergelijke zaken lonen. We maken ook voor alle evenementen risicoanalyses op, beschikken over een snel responsteam en werken nauw samen met de Franse politie”, zegt korpschef Nicholas Paelinck.

Wel beste leden/lezers, Paelinck is een leugenaar! Momenteel (20/07/19) is de pers de deur gewezen! GEEN INFO

Een zee, nee een oceaan, aan leugens...

KLIK HIER

Reacties  

+5 #1 DE STOUTEN 01-01-2018 18:19
Vandaag is het 3/4 weken geleden dat er nog nieuwe berichten zijn gepost op het internet Het Laatste Nieuws en het Nieuwsblad onze regio!!
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen