KOKSIJDE

TWEE KINDEREN IN ASIELCENTRUM MET COVID 19

asielcentrum

Nadat deze morgen bevestigd werd dat twee kinderen positief getest hebben op Corona overweegt burgemeester Marc Vanden Bussche om naar de rechter te stappen. Hij wil dat alle kinderen uit het asielcentrum getest worden op covid 19, voor ze weer naar school gaan!
De gemeente wil hiervoor de kosten op zich nemen maar Fedasil wil die testen niet uitvoeren.
Eerder al waren ook vijf volwassenen besmet geraakt.

Beste ouders, één gouden raad: LAAT UW KINDEREN THUIS van deze school waar deze kinderen les volgen, zolang hun veiligheid niet is bewezen ! Neem geen risico's!

aanklik

ALS JULLIE UW DEUR NU/AANSTONDS NIET OPENEN

SLUIT DE BANK, DE STAAT, ... ZE BLIJVEND

GOUDEN TIJDEN VOOR DEURWAARDERS&'CURATORS'

kasteelpark gesloten wegens coronacrisis

 Zoniet,

3/10 restaurants zullen niet meer opengaan en 4/10 bruine kroegen zullen ook hun deur blijvend gesloten houden. Plak er maar 6/10 op bij een tweede lockdown!

En daarvoor moet men geen expert of econoom zijn, want die rijzen als paddestoelen uit de grond, om dit te zien aankomen.

Maar wij moeten er ook nog aan toevoegen, "3/10 kan failliet"...maar, al eens gezien met welk wagenpark sommigen rondrijden en dan geen twee maanden reserve hebben..(???)

Maar niet treuren, alle wegen leiden naar Benidorm en Tenerife. Vier in een dozijn zijn er, gefailleerden uit Engeland, Duitsland, Nederland en België die er handel drijven aan de Playa Levant en aan de Av. de Europa. Allemaal vluchtelingen op de vlucht voor de fiscus en meneer de deurwaarder... Zelfs op Tenerife zijn er handelszaken met duizenden 'gevluchte' commercanten uit alle Europese landen....

D677BA67 23E2 492A A668 D73582D876B6

Hopelijk begint het voor velen, door te sijpelen welke sociale drama's de lockdown met zich meebrengt en nog zal brengen. Niet Covid-19 gaat voor het grootste probleem zorgen, wel de ongenuanceerde maatregelen die onze onkundige overheid nam, en nu nog neemt, door enkel de 1001 verschillende meningen van virologen te volgen. Sinds het begin van deze crisis vertellen wij dit, niemand die het wilde geloven, nu eindelijk komen de "echte specialisten" aan het woord! Iedereen aan het werk, geen 2de lockdown!!

Open jullie zaak!! Wees niet bang, de politie zal niet komen...alle belgische agenten zijn op zoek naar het poesje Lee....

PILLEN 3

WIE VOERDE HET VIRUS BELGIE BINNEN?

klik