REGIO WESTKUST

Niet alleen in onze grootsteden staan de 'achterdeuren' van bars én cafés wagenwijd open tijdens deze coronacrisis! Onze ploeg van DSW heeft op pad geweest in onze regio, en...hebben gezien in Oostduinkerke(2), De Panne(3), Nieuwpoort(3), Koksijde(1) waar de droge levers zich kunnen uitleven. Rolluiken dicht, muziek op nul en een warm lopende tapkraan. 

café open

94425279 264199577949172 53200793527910400 n

MET EEN VERMOGEN VAN 70 MILJOEN € ...

 100 PANNENKOEKEN !!

pannenkoeken

Met de borst vooruit en veel tam-tam in de media laten ze ons weten: "vandaag met de familie 100 pannenkoeken gebakken voor Huize Rozenwingerd in Oostduinkerke"!! Volgens mijn informatie hebben de bewoners van Huize Rozenwingerd zelf de kosten moeten doen voor suiker en confituur...

Gertje, ter titel van inlichtingen, de hospitalen hebben een tekort aan honderduizenden mondmaskers én tientallen beademingsmachines, handschoenen, beschermde kledij en alcoholhoudende ontsmettingsmiddelen, tweedehands laptops voor schoolgaande kinderen enz enz, ook 100 wafels voor onze regering, t.t.z. een wafel tegen hun oren!! 

Enfin, ieder doet met z'n miljoenen wat hij/zij wil, maar ik heb daar echt mijn bedenkingen bij...

Tot wederhoren Ploperdeplop...

SORRY, DIT MOÈST UIT M'N BODY!!

Lombardsijde, Zedelgem, Oostende, Westende, Nieuwpoort, Lichtervelde, Hooglede, Roeselare, Alveringem enz. Waar blijven de vele honderden verenigingen en clubs uit groot Koksijde? Doe deze groepen uit andere gemeenten weg en er blijven 10 groepen uit eigen gemeente over!! Eén woord: SCHANDE!!

Maar om hun jaarlijkse gemeentelijke bijdrage van vele duizenden euro's te incasseren zijn ze er als de kippen bij! Wat ons betreft, aan geen enkele feestgebeuren deelnemen??.... is 0,0 € gemeentelijke subsidies! OVER EN UIT...

LIJST STOET

Klik even op de foto en maak kennis met alle clubs, verenigingen, sportverenigingen uit eigen gemeente, en nog veel meer!! 

clown