Lombardsijde, Zedelgem, Oostende, Westende, Nieuwpoort, Lichtervelde, Hooglede, Roeselare, Alveringem enz. Waar blijven de vele honderden verenigingen en clubs uit groot Koksijde? Doe deze groepen uit andere gemeenten weg en er blijven 10 groepen uit eigen gemeente over!! Eén woord: SCHANDE!!

Maar om hun jaarlijkse gemeentelijke bijdrage van vele duizenden euro's te incasseren zijn ze er als de kippen bij! Wat ons betreft, aan geen enkele feestgebeuren deelnemen??.... is 0,0 € gemeentelijke subsidies! OVER EN UIT...

LIJST STOET

Klik even op de foto en maak kennis met alle clubs, verenigingen, sportverenigingen uit eigen gemeente, en nog veel meer!! 

clown

*** OOSTDUINKERKE ***

INBREKERS SLAAN HARD TOE

AL 10 INBRAKEN IN 5 UUR TIJD

inbreker2 696x464

Niets nieuw onder de zon! Dieven doen ook hun inkopen voor Kerst en Nieuwjaar. Terwijl de agenten hun gratis staan te bezatten op de vele kerstmarkten in de regio, en hun "late night shopping' deden op vrijdagavond aan de Peerdevisscher, komen de super inbrekers in actie! Al die alcoholcontroles die ze moeten uitvoeren..daar krijgt men dorst van!

En hoe slim moet men zijn, er nog een plaatje aan toe te voegen voor de collega-diefjes . t.t.z. waar ze moeten zijn om juwelen te pikken! Te gek voor woorden.

763

***PETTE SJIEKE "ON WARPATH"***

DE LEGENDARISCHE OOSTDUINKERKSE PETTE SJIEKE IS VERREZEN

PARA2

Nieuwe legerminister heeft een missie:

Aankoop van:

3.500 parachutes,

38 legertanks,

4 fregatten,

6.000 condooms en 12.000 pampers...

Jullie moeten mij dan ook begrijpen beste uilskuikens,alvorens ik mijn sjieke zal uitspuwen wil ik ook even doen zoals mijn voorganger met zijn vliegmachienen. Na mijn aankopen kan en mag ik ook even "langs de kassa passeren".

leger tank anp jpg

fregat

HET WAS TERUG EEN TOPPER!!

d5df9463 cdb5 4bb4 b7be f955916ce5c5

Er waren zeker vele, vele pluspunten aan deze editie!

Enig minpunt : 

Traditiegetrouw krijgen alle deelnemers op de eerste wandeldag 'echte' garnalensoep aangeboden door de Orde van de Paardevisser. Deze 7 maal,  zelfgemaakte, uitgelengde 'garnalensoep' was niet te eten/drinken!! Wie er toch van gedronken heeft, en dat zijn er vele honderden, hebben massaal de toiletten moeten opzoeken! Foei!

Wij hebben een proevertje van deze water-garnalen-soep om aan te bieden aan de heer Luc Bellings, die zal oordelen!!

garnalensoep door de orde van de paardevisser 75737 0

 

*******************

Het was vandaag (25/08/18) dé dag. Op het kabinet van de heer burgemeester heeft  Luc Bellings de 'garnalensoep' tot zich genomen. Na twee eetlepels 'garnalensoep' is de heer Bellings overgevlogen naar UZ Brugge. Hoge koorts, vliegende diarree, schudden en beven!! Brandweer Koksijde is het kabinet van de heer burgemeester met hogedrukreiniger aan het schoonmaken en te ontsmetten! Wij denken : 0/10 voor dat soepje!! Luc zal ons de punten laten geworden na zijn herstel en revalidatie!! (als hij nog zal kunnen rekenen en tellen, laat staan spreken!!)

mug 7 *

 

NIEUW TE OOSTDUINKERKE !!!

CARWASH AAN HUIS VANAF 01/08/18

De 'Sponsemiekes' komen uw auto wassen op afspraak

Draai dan 79 72 04 ... voor uw wasbeurt ♥♥♥

carwasch

 

MET DE NVA IN ZEE?

nva in zee

Beste NVA heren en dames, alsook meelopers,

Blijf aub met uw vuile voeten uit onze propere zee!

Sedert jullie 'krui-demonstratie' hebben al de garnalen andere wateren gaan opzoeken. Bij het zien van zoveel onheil zijn ze naar de diepzee vertrokken! Wij raden jullie aan de volgende keer te gaan slepen in de Wulpen-vaart  en onze resterende noordzee garnalen met rust te laten. Willen jullie onze raad niet opvolgen, dan brengen wij onze Michel michel vandenbosch4 op de hoogte voor "het uitroeien van ons garnaalbestand" en het "onverdooft koken van garnalen"!! Alsook voor het vangen van ondermaatse garnalen van minder dan 10cm!!

garnaal

MILIEUPARK OF SKATEBOARDPARK

DSC05161

 OOSTDUINKERKE SPORTPARK

Dit is nog maar één van de vele hoekjes. Zelfs op andere hoekjes liggen deze pvc flessen en blikken met de ons gekende "spuitjes" voor het rapen!! Mogen we spreken van een vuile boel. Helaas, geen prioriteit voor politie Westkust en de GAS-flessen..

Ter info, kijk goed deze foto. Op een afstand van vele meters...vol met pvc rotzooi!!!

 

Het is officieel...Belgie heeft, net zoals onze zuiderburen, zijn eerste "peage" ingevoerd. Oostduinkerke heeft de eer om dit project op te starten..., het is wel niet goedkoop, 100 euro voor 2 km, maar wat wil je...het is een begin. De kotjes en de slagbomen worden eerstdaags door het gemeentepersoneel geplaatst.

 

PWESTKUST

 

Oostduinkerke - Nieuwpoort - Victorlaan

Opletten geblazen! Helm aan in uw voertuig! Ramen dicht, zo niet is de kans groot dat je aan 25 km per uur uit de wagen wordt geslingerd!! Ook enkele aanhangwagens zijn reeds gaan lopen van de trekhaak! Volgens de inkomende gegevens ligt er onder dit beton een zee aan munitie!
Wanneer wordt dit aangepakt? In 2025 ???

blog