JUSTITIE & RECHTBANK

KNOEIBOEL IN VEURNE

KNOEIBOEL

 ANKLIK 2

OPROERKRAAIER EN MACHTSMISBRUIKERS TE KORT!

"De bevolking begint te morren, de elite moet beschermt worden...!"

dbed7a7a efa8 11e8 9ec2 2a07d0f16273 web translate 81.2426 62.90587 scale 0.1157155 0.1157155

Overal volk te kort, Politie, leger, cipiers, spoorwegen, post, rust en verzorgingsinstellingen, onderwijs, alle overheidsdiensten, behalve bij de graaiers van de regeringen. Niets draait er nog zoals het zou moeten draaien. De mensen worden er moedeloos van.

Maar er zijn helemaal geen tekorten bij de politie! Er is gewoon een slechte verdeling van bezetting. Veel te veel hogeren in rang die gewoon niets zitten te doen en ontzettend veel kosten, een erg slechte opvolging van langdurig 'zieken' die op geen enkele manier gecontroleerd worden om terug aan de slag te gaan. Hier bij Westkust maken ze er een wedstrijd van...ze zijn ziek op 'bestelling'...maar wees gerust, binnenkort zijn ze allemaal weer genezen, gratis zuipwedstrijden op de vele Kerstmarkten in de regio De Panne-Koksijde-Nieuwpoort. Mijn fotomachine is opgeladen...

MET MEDEWERKING VAN DE TOGA MAFFIA WORDT HET GEPEUPEL DE MOND GESNOERD

 gier advokaat LELIJKE AAP kopie gier advokaat3 

 de aap van Westkust

 WOENSDAG 28 MAART 2018, 10.47 UUR POLITIEZONE RIHO

Verhoor klacht N.P. , F.M. , F.J. - Sheriff en 2 politieagenten Westkust

De Stouten Westkustnoare verhoord als verdachte van belaging en het overtreden van de wet op de telecommunicatie. Schoonbroer van N.P. korpschef en advocaat heeft terug geld geroken...voor hem en drie van zijn vele politie kliënten...En dit omdat er één iemand zijn bek durft te openen met keiharde waarheden dat hen niet bevalt. Wat ons petje ook te buiten gaat, is dat alle inwoners van zone Westkust, alsook zone Spoorkin , op de hoogte zijn van die wansmakelijke actie's van deze individuen, helaas, in alle 'kamers' van de rechtbank hebben ze daar jaren nooit over gehoord... "een andere planeet noemen ze dat". Momenteel staat Veurne al weken op z'n kop, en ...wij zijn dan nog niet begrepen!!

Wij van De Stouten Westkustnoare hebben enige steun van de mensen van De Stoeten Veurnoare. Waarvoor dank! Alsook de vele meningen op de POLL merci!!

 POLITIETERREUR IN VEURNE

Misschien kunnen we jullie hiermee overtuigen dat ze toch 'zo lief zijn meneer'. Wij wensen jullie leuke leesuren en -dagen..

 

 "BESCHULDIGDE STA OP"

 

De klokkenluider van De Stouten Westkustnoare zal de klokken horen luiden op 22/03/2019 in het V13 Kamertje met één rechter, en dit om 09.00 uur. Wij hopen op uw massale aanwezigheid, met vlag en toeter, 'à la Rode Duivels op de Grote Markt te Brussel'. Ook de kranten Het Laatste Nieuws, Het Nieuwsblad, De Krant van West-Vlaanderen zijn er van harte welkom! Ik kom er op de proppen met een vers voor de persverhaal die momenteel in opmaak staat op D.S.W.! ♥ ♥ ♥.

Helaas zonder... KLIK HIER of HIER en om het even te hebben over advocaten, de laatste vijftien jaar is het aantal advocaten in België verdubbeld, tot meer dan 18 advocaten per 10.000 inwoners. België staat daarmee aan de top van Europa. Natuurlijk moeten we ons daar vragen bij stellen...Onder die 18 strafpleiters zitten er 15 bandieten, m.a.w. dieven!

Maar als je niet weet, of niet wil weten, waar de klepel hangt als justitie, moet je de klok niet luiden en geen 'prijzen' uitdelen aan de beschuldigde!!

Verder is er één 'afvaller' te noteren. Een 'slachtoffer', een zekere N.P. staat er niet meer op vermeld en wil waarschijnlijk geen geld meer uit de lege zakken van de Stouten Westkustnoare-klokkenluider..  

Maar geen nood beste Stoute lezers, tot onze laatste adem en tot voor de ingang van ons grafzerk, zullen wij jullie laten weten hoe de vork aan de steel zit in bepaalde stinkende zaken.

Binnenkort iets nieuw uit de lade:

- Takelbedrijf Koksijde

- Niet dagelijks, tijdens de diensturen, gaan poepen op kosten van de belastingbetaler...

- Dodelijk ongeval Wulpen met een reukje....KLIK 2  ANKLIK 2

Om te besluiten:

Dit land is gewoon kapot;

- de wetgevende macht ziet het bos door de bomen niet meer in een verward kluwen aan wetten...

- de uitvoerend macht graait en bestuurt visieloos...

- de rechtelijke macht faalt...

 

Terug een lange weg te gaan, Veurne, Gent en verder...eind-uitspraak in 2020-21 ??

rechtbank21

1001 gezichten

Eén grote mesthoop boordevol bacteriën zijn het : SNEL UITMESTEN!!

KLIK 2

 

                    GROEP NIVELLES - GROEP DIANE
familie vanden boeynants krijgt deel van het losgeld terug id6677 1000x800 n
mailboot
Vanop zijn sterfbed, op het Spaanse Tenerife, heeft een 76 jarige tot Spanjaard geneutraliseerde Westkustnoare bekend lid te zijn geweest van de Bende van Nijvel. In zijn huis en eigendom "Restaurante De Nivelles" heeft hij in het bijzijn van zijn huisarts de heer Puigdemont(geen fam.. van...) de Belgische ambassadeur en de spaanse speurders bekentenissen afgelegd.
Zoals algemeen geweten hebben er in het TenBel tijdperk(1965) duizenden goede en slechte Europeanen een heenvlucht genomen naar dit Spaanse eiland. Onder deze 'vluchtelingen' zaten er voor 30% aan bandieten, moordenaars, oplichters, belastingontduikers enz. Het kwam te heet onder hun voeten in hun thuisland en van hun thuisland werden grote sommen belgische Franken op Spaanse bankrekeningen overgeschreven. Doe even jullie oogjes open op Los Cristianos, Playa de las Américas...bar Manchester, restaurant Brussel, Cafe Stad Antwerpen, Pizza London, Jeep safari Manneke  Pis enz enz
Maar nu terug naar het sterfbed:
Volgens de dokter heeft de stervende nog hoogsten drie uur te leven, waarop de speurders art. 13 bis in werking brachten...de agent nam zijn handvuurwapen en plaatste de loop tussen de ogen van de stervende en prevelde zachtjes in zijn oor: "wil je zonder gat in je kop naar de hel, laat niet van spreken"...de stervende heeft nog 3 dagen non-stop gesproken! Op z'n Spaans!!
"Op 1/4/1986 om 14.12 uur, heb ik samen met mijn bendevriend Francois Piston(bijnaam de Dwerg) te Oostende de mailboot genomen richting Dover. In de koffer van mijn Fort zaten 2 koffers vol wapens en munitie. Deze hebben we na 1.00 uur varen overboord gegooid. In Dover aangekomen reden we naar London Heathrow Airport waar we het vliegtuig namen naar Tenerife".
kist1kist2  
De minister Geens heeft daarom beslist om 15 miljoen over de maken aan de 'Cel Bende van Nijvel' en de 'Cel Gevonden Oud Ijzer'. De gezamelijk Cellen schenken een som van 5 miljoen aan de vinder van deze 2 wapenkoffers! Natuurlijk weten wij dat dit zoeken is naar een naald in een hooiberg en vele jaren in beslag kan nemen. Maar twintig jaar meer of minder is geen knelpunt.
Dit is ook ter ore gekomen van de heer burgemeester van Nieuwpoort!! Deze heeft beslist om de vissershaven vrij te maken. 180 ligplaatsen voor magneetboten. Nu de Noordzee is leeggevist is de magneetvisserij in volle opgang en de burgemeester heeft hét gat in de markt aanstonds aangepakt! De vismijn wordt opgedoekt en er komen magneet winkeltjes, een magneetvisserij-club en bar! ...en later het Nieuwpoortse magneetvisserij museum!

OP PENSIOEN DOEN ZE HUN BEK OPEN!!

WAAROM NIET TIJDENS UW LOOPBAAN?!!

politierechter

KLIK 2

KLIK 2

Beste rechters, van welke 'kamer' ook : "jullie leven niet op deze planeet" 

DIT IS LACHEN MET DE BELGEN!!

ZOALS GELEZEN EN GESCHREVEN : "VROUWE JUSTITIA IS EEN HOER"

Het lijkt erop dat een politieman van de federale gerechtelijke politie, die eerder actief was bij zone Spoorkin, toch vrijuit gaat na een ongeval met vluchtmisdrijf. Op 9 januari vorig jaar ging P. in Oostduinkerke een pita halen. Bij het achterwaarts parkeren zou hij een andere auto hebben aangereden. P. stapte uit, ging naar de pitabar maar zag dat er niemand was en reed weg.

Een half uur later kwam hij terug, bestelde alsnog een pita en at die op. Toen wou het slachtoffer, eigenaar van de zaak, hem tegenhouden, waarop P. zou gereageerd hebben met een ‘foertgebaar’ en wegreed. “Ik heb dat ongeval heel zeker niet gehad en pleegde geen vluchtmisdrijf”, zei P. “Ik weet niet waarom die getuige daarover liegt. Ik ben volledig tegen vluchtmisdrijf.” De politierechter waarschuwde de agent: “Als ik besluit dat er wel vlucht is, zal het zeer ernstig zijn voor u.” Maar P. kreeg nog steun. “Zelf vind ik dat de getuige niet erg duidelijk is in zijn verhoor”, verraste de procureur. Of P. de vrijspraak krijgt weet hij op 23 april.

Ze zijn toch zo lief meneer deze machtsgeile, corrupte en onbetrouwbare politieagenten. 

1001

 (Bij vrijspraak, moet het slachtoffer ZEKER in beroep gaan!! Gent zal er 'anders' over denken...)

WOLVEN VERSLINDEN ELKAAR NIET !!

vrouwe jutitia

Wij herhalen nogmaals : "Politiek ,Justitie én politie één bandietenbende !!"

Doorzopen...en toch vrijgesproken!

..............

Onder voorbehoud

Dan zijn de ivorentorenduiven verwonderd over :

site2

Eens komt de dag dat de bevolking het recht in eigen handen zal nemen...

1001

Zoals verwacht : ze dekken elkaar in !!   KLIK HIER

....en wat met de Bende van Mega Toby ??  KLIK HIER