JUSTITIE & RECHTBANK

KNOEIBOEL IN VEURNE

KNOEIBOEL

 ANKLIK 2

OPROERKRAAIER EN MACHTSMISBRUIKERS TE KORT!

"De bevolking begint te morren, de elite moet beschermt worden...!"

dbed7a7a efa8 11e8 9ec2 2a07d0f16273 web translate 81.2426 62.90587 scale 0.1157155 0.1157155

Overal volk te kort, Politie, leger, cipiers, spoorwegen, post, rust en verzorgingsinstellingen, onderwijs, alle overheidsdiensten, behalve bij de graaiers van de regeringen. Niets draait er nog zoals het zou moeten draaien. De mensen worden er moedeloos van.

Maar er zijn helemaal geen tekorten bij de politie! Er is gewoon een slechte verdeling van bezetting. Veel te veel hogeren in rang die gewoon niets zitten te doen en ontzettend veel kosten, een erg slechte opvolging van langdurig 'zieken' die op geen enkele manier gecontroleerd worden om terug aan de slag te gaan. Hier bij Westkust maken ze er een wedstrijd van...ze zijn ziek op 'bestelling'...maar wees gerust, binnenkort zijn ze allemaal weer genezen, gratis zuipwedstrijden op de vele Kerstmarkten in de regio De Panne-Koksijde-Nieuwpoort. Mijn fotomachine is opgeladen...

MET MEDEWERKING VAN DE TOGA MAFFIA WORDT HET GEPEUPEL DE MOND GESNOERD

 gier advokaat LELIJKE AAP kopie gier advokaat3 

 de aap van Westkust

 WOENSDAG 28 MAART 2018, 10.47 UUR POLITIEZONE RIHO

Verhoor klacht N.P. , F.M. , F.J. - Sheriff en 2 politieagenten Westkust

De Stouten Westkustnoare verhoord als verdachte van belaging en het overtreden van de wet op de telecommunicatie. Schoonbroer van N.P. korpschef en advocaat heeft terug geld geroken...voor hem en drie van zijn vele politie kliënten...En dit omdat er één iemand zijn bek durft te openen met keiharde waarheden dat hen niet bevalt. Wat ons petje ook te buiten gaat, is dat alle inwoners van zone Westkust, alsook zone Spoorkin , op de hoogte zijn van die wansmakelijke actie's van deze individuen, helaas, in alle 'kamers' van de rechtbank hebben ze daar jaren nooit over gehoord... "een andere planeet noemen ze dat". Momenteel staat Veurne al weken op z'n kop, en ...wij zijn dan nog niet begrepen!!

Wij van De Stouten Westkustnoare hebben enige steun van de mensen van De Stoeten Veurnoare. Waarvoor dank! Alsook de vele meningen op de POLL merci!!

 POLITIETERREUR IN VEURNE

Misschien kunnen we jullie hiermee overtuigen dat ze toch 'zo lief zijn meneer'. Wij wensen jullie leuke leesuren en -dagen..

 

 "BESCHULDIGDE STA OP"

 

De klokkenluider van De Stouten Westkustnoare zal de klokken horen luiden op 24/04/2020 in het V13 Kamertje met één rechter, en dit om 09.00 uur. Wij hopen op uw massale aanwezigheid, met vlag en toeter, 'à la Rode Duivels op de Grote Markt te Brussel'. Ook de kranten Het Laatste Nieuws, Het Nieuwsblad, De Krant van West-Vlaanderen zijn er van harte welkom! Ik kom er op de proppen met een vers voor de persverhaal die momenteel in opmaak staat op D.S.W.! ♥ ♥ ♥.

Helaas zonder... KLIK HIER of HIER en om het even te hebben over advocaten, de laatste vijftien jaar is het aantal advocaten in België verdubbeld, tot meer dan 18 advocaten per 10.000 inwoners. België staat daarmee aan de top van Europa. Natuurlijk moeten we ons daar vragen bij stellen...Onder die 18 strafpleiters zitten er 15 bandieten, m.a.w. dieven!

Maar als je niet weet, of niet wil weten, waar de klepel hangt als justitie, moet je de klok niet luiden en geen 'prijzen' uitdelen aan de beschuldigde!!

Verder is er één 'afvaller' te noteren. Een 'slachtoffer', een zekere N.P. staat er niet meer op vermeld en wil waarschijnlijk geen geld meer uit de lege zakken van de Stouten Westkustnoare-klokkenluider..  

Maar geen nood beste Stoute lezers, tot onze laatste adem en tot voor de ingang van ons grafzerk, zullen wij jullie laten weten hoe de vork aan de steel zit in bepaalde stinkende zaken.

Binnenkort iets nieuw uit de lade:

- Takelbedrijf Koksijde

- Niet dagelijks, tijdens de diensturen, gaan poepen op kosten van de belastingbetaler...

- Dodelijk ongeval Wulpen met een reukje....KLIK 2  ANKLIK 2

Om te besluiten:

Dit land is gewoon kapot;

- de wetgevende macht ziet het bos door de bomen niet meer in een verward kluwen aan wetten...

- de uitvoerend macht graait en bestuurt visieloos...

- de rechtelijke macht faalt...

 

Terug een lange weg te gaan, Veurne, Gent en verder...eind-uitspraak in 2020-21 ??

rechtbank21

1001 gezichten

Eén grote mesthoop boordevol bacteriën zijn het : SNEL UITMESTEN!!

KLIK 2