SPORT

ZIJN DIT ONZE TOEKOMSTIGE 'ATLETEN'!!??

sportkinderen

 ZO VER IS HET GEKOMEN : 

ONZE KINDEREN ZIJN ZELF TE  LUI

OM HUN EIGEN GO-CART VOORT TE TRAPPEN

KIND GOCART1

JAWEL, ELEKTRISCH RIJDEN VEROVERT NU OOK ONZE ZEEDIJKEN

Ze bestaan nog, de gocarts waarbij je ouderwets moet trappen. Maar op de zeedijk zijn ze serieus in de verdrukking. Zowat de helft rijdt nu elektrisch. Het gaat niet ­alleen sneller, belangrijker nog: de kindchauffeurs moeten geen voet uitsteken. “De kinderen zijn het gewoon geworden om achter hun Playstation te zitten. Ze hebben geen zin meer om te trappen.”

Kijk naar onze Belgische voetbalploegen: "een zee aan bruin/zwarte en vijf witte", zelfs tot in de jeugdploegen!

Dé straatvoetballer en toptalent RAYANE BOUNIDA van Anderlecht (12 jaar!!)

 

 Om verder te gaan:

Als ze op hun knietjes vallen, hebben ze zeven breuken! Wat zit er nog in hun mergpijpjes,  geen merg maar spaghetti-saus en pizza-deeg!! Vroeger klommen wij in de bomen, vielen we er uit, dan kwamen we als katten op ons poten terecht en speelden we verder! Wij voetbalden tot het donker was, en zagen we de bal niet meer...dan gingen we naar huis!. Gingen we paardrijden en kwamen met ons body in aanraking met de kasseien...dan kropen we terug op de rug van ons ros en...gelopeerden we verder! Niets aan de hand!

Zou dat liggen aan het eten van : hutsepot, peerdebiefstuk, spek en eieren, versche warme gernoars, boerestutten met choco en zwienekoteletten en worsten??.

...EN REYNDERS WAS OVERAL ER BIJ...

OP ONS KOSTEN!!

klik hier

 Wat heeft deze man op dat voetbalveld vandoen?

stadion reynders

paleis

De familie Reynders, die hun familiekapitaal versast hebben naar de golf waar geen belastingen moeten betaald worden. En maar afgeven op onze eigen hardwerkende mensen om meer belastingen te betalen. Hij is ook de man die de Luxemburgse bank (BIL) verkocht heeft aan Qatar voor 600 miljoen terwijl het op één jaar een winst maakte van 700 miljoen. Kan er iemand nog volgen?

Nog aan toe te voegen: "Didier Reynders ligt onder vuur wegens zijn vele bezoeken aan het WK voetbal. De minister van de MR reisde maar liefst zeven keren op en af naar Rusland om naar de Red Devils te kijken. Omdat de belastingbetaler moet opdraaien voor de kosten is er nu kritiek ontstaan in de Waalse pers. Volgens Reynders was zijn aanwezigheid noodzakelijk om de ploeg te steunen" ...

En deze nietsnutten moeten nog op ons kosten reizen, zuipen, slapen en eten! Zelfs het stadionkaartje was voor ons rekening!! Dan nog te zwijgen over onze twee fotomodellen zonder charme, Flup & Tille. Deze zijn er nog vet voor betaald om te gaan 'supporteren'. Alweer....op ons kosten!! Om van te  kotsen!

REYNDERS PINT

 

AAN WAT EN WIE BESTEDEN WIJ IN FEITE ONZE ZUURVERDIENDE CENTEN !!??

37123199 10156260555461708 1163147306342547456 n

BRUGGEANDERLECHT

frituur

 

MET DE BOOT OP ZEE

VANAF PASEN TOT SEPTEMBER TERUG VAARKLAAR!

HAAL UW HENGEL MAAR BOVEN...

visser

Op zoek naar een stevige vangst ? Welkom aan boord… Scheep in voor een onvergetelijke dag vissen op zee! Ervaring is niet nodig, jong en oud kan deelnemen aan deze gezonde en sportieve activiteit. Als de boot ter plaatse is, loeit de scheepssirene: meteen het sein om de hengels uit te werpen! De gevangen vis wordt netjes verdeeld!!

HOE HOGER OP DE LADDER, HOE GROTER DE DIEF

graaiende apen

 

GAMELCO

Siegfried Bracke neemt ontslag uit Ghelamco Arena: 'Wil er van ver of dichtbij niets meer mee te maken hebben'

 

LEVEN EN LATEN LEVEN!

Beste lieve diefjes, zondag is het jullie dag aan zee, een dag om vingertjes af te likken, en...een centje bij te verdienen. Wees echt niet bang of ongemakkelijk, de agentjes zijn alcoholcontrolletje aan het spelen! De weg is vrij en pak niet de hele rij...maar laat toch eentje over voor mij!!

fietsen

cyclo koksijde

GEZIEN EN GEHOORD ...

 

cyclo koksijde

Vandaag woensdag 10/01/18 om 12.00 uur :

Verkenning parcours

Daar de 'Schrik' is vertrokken naar Veurne, hebben de inwoners wat meer ruimte om bij de mensen te gaan. Met enkele mensen van "de Stouten" redactie een glaasje gaan drinken op Koksijde-dorp. Helaas, man/vrouw zoekt parkeerplaats! De supermarkten op het dorp zien liever hun hielen dan tenen. Bij vorige edities, lagen hun parkings vol bezaaid met rotzooi van drankblikken(gekocht in Ninove), pampers voor de kleine(gekocht in Dendermonde), zelf hun brood hebben ze mee! (bakkerij Dirk Keerbergen) en de w.c. pot van de camper was er ook geledigd op de parkingplaats, een speelterrein voor duizenden vliegen!! Dan nog niet gesproken over de tientallen spuiten die zijn gevonden achter de haag aan het Liefoord met ticketvermelding (Apotheek Sven Prikkont Markt Balen).

Onze vraag luidt dan ook: "daar de commerçanten maar een kruimel verdienen aan dit spectakel, hebben jullie op de terreinen, waar deze cross doorgaat, geen standplaats om deze niet/neringdoeners een plaats te geven"?

Zo "kunnen,wieder koksijdenoars, e plekke vienden voe 'n uzze oto te zetten, en 10 euro verdoen bie de commerçanten" !!

Wij, als 'speurders' van De Stouten, hopen alvast dat het Koksijdse wielerclubje niet dezelfde weg opgaat zoals het miljoenen voetbalclubje Koksijde.....want, in iedere 'kolle past niet steeds een dikke....nekke'

Donderdag 11/01/18 om 12.00 uur:

Niets van bedrijvigheid in 't dorp. Nu en dan een verloren wielertoerist langs de weg. Een gewone doordeweekse donderdag.

Vrijdag 12/01/18 om 12.00 uur :

Politie Westkust hun plaatsen gaan 'verkennen' om zondag vanaf 17.00 uur hun alcoholcontroles ten uitvoer te brengen. 1) Ten Bogaerdelaan - 2) Oostduinkerke Wulpenbrug - 3) Watertoren Oostduinkerke.

Zaterdag 13/01/18 om 12.00 uur :

Meer beweging op straat...naar de kazerne.

Zondag 14/01/18 om 12.00 uur:

Een zee van volk op weg naar de omloop.

Maar : 

 “Wat stelt een BK voor als renners zonder één spat ellende,

op broek en shirt over de meet komen?"

Het leek bijna een indoorcross. Geen spat slijk in de gezichten, niet eens een zandveeg. Het shirt van Wout van Aert als overhemd. Hebben we het dan nog over veldrijden?

Het BK in Koksijde was niet gestreeld door de elementen. Zondagsuitstapje voor flaneervolk. Ik dacht aan taart met slagroom. Veldrijden vraagt om onherkenbare gezichten, om oorlogsjaren van lijf en leden. Om schimmen die blind van slijk en snot over de meet komen die ze niet eens zien liggen met hun modderige ogen. De winnaar op de tast in het ijle.

Het BK in Koksijde had niets van dit alles. De zandklievers hoefden niet eens onder de douche. Ze waren al in tenue de soirée. Dat heet dan het nieuwe veldrijden, een sport in doodsstrijd. 

Het BK was spannender dan verwacht, met dank aan Laurens Sweeck, zandkoning zonder kroon. Leuke jongen met een leuke vader die de sportverslaggever van de VRT ongegeneerd wegstuurde bij een demarrage van zoonlief. Anders dan Sven Nys gaf hij niet toe aan dynastieke jubel. “De koers is nog maar halfweg.”

Wout van Aert was uiteindelijk de verdiende winnaar. Maar wat stelt een BK voor als renners zonder één spat ellende op broek en shirt over de meet komen? Veldrijden in een ambiance van biljarten – laat maar.

Zoeken naar de oorzaken van de crisis in cyclocross wordt dan ook meteen luchtledig. De ontbering ontbreekt. Niemand zit te wachten op mooi weerveldrijders. Een veldrijder hoort te rillen van de kou.

Berten Van Damme herkende zichzelf niet meer na een cross. Het heeft hem eeuwigheid bezorgd.     

BREAKING NEWS !!  BREAKING NEWS !!

De plannen om een fusie tussen VVO en VVK zijn terug uit de koelkast gehaald. Volgens de elite-speurders van Den Stouten is een zekere Marc Coucke gespot geweest met de heer Burgemeester en de voorzitters van de voetbalverenigingen, tijdens een uitgebreid diner in restaurant de Fox te De Panne.

Nog volgens onze bronnen, zullen er bijkomende terreinen worden aangelegt op het sportpark te Oostduinkerke en zal Sporting Anderlecht er meermaals op afzondering komen. De heer burgemeester heeft beloofd zijn plannen, wat betreft het mega hotel, ook uit de koelkast te halen, en snel aan de bouw te beginnen. Volgens de heer Coucke heeft Koksijde/Oostduinkerke alle troeven in handen tot slagen : 1) Oefenvelden 2) Golfterreinen 3) Hotel 4) Moskee 5) Heli standplaats  enz

voetbal koksijde

oostduinkerke voetbal