SPORT

NIEUW BIJ KVVC KOKSIJDE (2020 - 2021)

"FC DE SPRINKHAANTJES"

vrouwelijke voetbalploeg

 WIJ ZOEKEN EEN OPERATIONEEL MANAGER

  • Als OM sta je in voor de algemene werking van het team. Je stuurt, coacht en traint hierbij jouw team.
  • Passie voor damesvoetbal uitstralen.
  • Je wordt verantwoordelijke voor diverse operationele activiteiten binnen en buiten uw voetbalploeg, zoals het beheer en opvolgen van hun voetbalmateriaal, kledij, poetsgebeuren enz.
  • Je waakt over hun veiligheid, te opdringerige fans, bestuursleden op afstand houden.
  • Je rapporteert 'blijde verwachtingen', enz.

ZIJN DIT ONZE TOEKOMSTIGE 'ATLETEN'!!??

sportkinderen

 ZO VER IS HET GEKOMEN : 

ONZE KINDEREN ZIJN ZELF TE  LUI

OM HUN EIGEN GO-CART VOORT TE TRAPPEN

KIND GOCART1

JAWEL, ELEKTRISCH RIJDEN VEROVERT NU OOK ONZE ZEEDIJKEN

Ze bestaan nog, de gocarts waarbij je ouderwets moet trappen. Maar op de zeedijk zijn ze serieus in de verdrukking. Zowat de helft rijdt nu elektrisch. Het gaat niet ­alleen sneller, belangrijker nog: de kindchauffeurs moeten geen voet uitsteken. “De kinderen zijn het gewoon geworden om achter hun Playstation te zitten. Ze hebben geen zin meer om te trappen.”

Kijk naar onze Belgische voetbalploegen: "een zee aan bruin/zwarte en vijf witte", zelfs tot in de jeugdploegen!

Dé straatvoetballer en toptalent RAYANE BOUNIDA van Anderlecht (12 jaar!!)

 

 Om verder te gaan:

Als ze op hun knietjes vallen, hebben ze zeven breuken! Wat zit er nog in hun mergpijpjes,  geen merg maar spaghetti-saus en pizza-deeg!! Vroeger klommen wij in de bomen, vielen we er uit, dan kwamen we als katten op ons poten terecht en speelden we verder! Wij voetbalden tot het donker was, en zagen we de bal niet meer...dan gingen we naar huis!. Gingen we paardrijden en kwamen met ons body in aanraking met de kasseien...dan kropen we terug op de rug van ons ros en...gelopeerden we verder! Niets aan de hand!

Zou dat liggen aan het eten van : hutsepot, peerdebiefstuk, spek en eieren, versche warme gernoars, boerestutten met choco en zwienekoteletten en worsten??.

...EN REYNDERS WAS OVERAL ER BIJ...

OP ONS KOSTEN!!

klik hier

 Wat heeft deze man op dat voetbalveld vandoen?

stadion reynders

paleis

De familie Reynders, die hun familiekapitaal versast hebben naar de golf waar geen belastingen moeten betaald worden. En maar afgeven op onze eigen hardwerkende mensen om meer belastingen te betalen. Hij is ook de man die de Luxemburgse bank (BIL) verkocht heeft aan Qatar voor 600 miljoen terwijl het op één jaar een winst maakte van 700 miljoen. Kan er iemand nog volgen?

Nog aan toe te voegen: "Didier Reynders ligt onder vuur wegens zijn vele bezoeken aan het WK voetbal. De minister van de MR reisde maar liefst zeven keren op en af naar Rusland om naar de Red Devils te kijken. Omdat de belastingbetaler moet opdraaien voor de kosten is er nu kritiek ontstaan in de Waalse pers. Volgens Reynders was zijn aanwezigheid noodzakelijk om de ploeg te steunen" ...

En deze nietsnutten moeten nog op ons kosten reizen, zuipen, slapen en eten! Zelfs het stadionkaartje was voor ons rekening!! Dan nog te zwijgen over onze twee fotomodellen zonder charme, Flup & Tille. Deze zijn er nog vet voor betaald om te gaan 'supporteren'. Alweer....op ons kosten!! Om van te  kotsen!

REYNDERS PINT

 

AAN WAT EN WIE BESTEDEN WIJ IN FEITE ONZE ZUURVERDIENDE CENTEN !!??

37123199 10156260555461708 1163147306342547456 n