NIEUWE VERKIEZINGEN STAAN AAN DE VOORDEUR

DE DROOM VAN 70% DER BELGEN!!

(helaas, nieuwe aasgieren zullen ons nog meer bestelen en bedriegen, parlementsleden van het Vlaams Belang streken de voorbije jaren 7 miljoen euro op aan uittredingsvergoedingen...)

VERKIEZINGEN2020

Vlug het maffia-stal uitmesten van deze breedsmoel parasieten. Wij kunnen echt niet begrijpen hoe een bevolking zich zo laat begaan door professionele politieke oplichters!! De grootste belgische bandieten zijn gevlucht naar Europa, en het kiesvee betaald nog steeds hun riante lonen, deze zijn om van te duizelen!! Het Gents konijn is er oppergraaier...

Voor dit gespuis is maar één oplossing, stuur hen zo vlug mogelijk naar 'de eeuwige jachtvelden'...

763

Om jullie nog even te verwennen met een Rood Verhaal, wees gezeten en neem de tijd....dit is nog maar één verhaal van de Rode Bende, de andere hebben ook butter op hun kop!!

 

VERKIEZINGEN 2024

"STEMPLICHT BIJ GEMEENTERAADSVERKIEZINGEN WORDT AFGESCHAFT"

EEN IDEE VAN DE ELITE

DE PALJASSEN AAN DE MACHT??

dries

Het volk heeft al beslist bij de vorige verkiezingen...helaas, maar in 2024 zal het volk nog harder toeslaan en massaal gaan stemmen, voor....en met een nooit geziene score!!

MET 810.000 DE STRAAT OP!!

stemmen

HET DOMSTE EN STOMSTE LEVEND WEZEN OP AARDE =

DE VLAMING / BELG

Verwijder de olie van onder jullie hersenpan en laat het Vlaamse bloed terug door uw aderen stromen, ga massaal de straat op, zoniet gaan jullie klein- en achterkleinkinderen u vermoorden omdat u het zover heeft laten komen!! We moeten ons ontdoen van de pest en cholera, t.t.z. van malafide politici die ons bedriegen, leugens vertellen, uitzuigen en oplichten!!

Loopt ons land nu echt vol kiekens, die in deze bloedzuigers blijven geloven. N-VA betekent alleen maar méér betalen. Geen directe belastingen, maar verborgen belastingen...wat nog veel erger is. Of is ons leven de afgelopen 5 jaar niet duur genoeg geworden misschien?

Want de kosten opdrijven...dat betekent dat iedereen alles duurder betaalt. En dat heeft ons de afgelopen jaren geleerd dat rijk profiteert, maar de gewone mens betaalt de rekening (zonder dat die meer verdient, om de kosten te kunnen dragen)

Dus beste kiekens of kippen...als ge nu nog uw lesje niet hebt geleerd, doe niets en kakel verder. Wacht maar, want de afgelopen jaren waren vette jaren. Er komt nu een crisis aan, wat normaal is, en bij enkele maanden zal je voelen hoe jullie echt bestolen zullen worden.

Dit wordt bloed, zweet en tranen, en werken tot 70 jaar voor de werkende Vlaming, en het land van honing voor ingevoerd menselijk afval! 
- Ze (N-VA) weten dat ze de volgende verkiezingen héél veel Vlaamse stemmen aan het VB zullen verliezen, vandaar de jacht op de stem van het ingevoerd uitschot en gespuis!!!.

ANKLIK 2

revolutie 1