DE KUST VAN VLOANDERN

LA CÔTE FLAMANDE

KLIK HIER

Belgische kustlijn met namen

"WIJ GAAN NAAR DE KUST OF NAAR D'ARDENNEN" 

NVA : +1 - OPEN VLD : -0,0

"Iedereen is welkom aan 't zeetje"

De lokale Open VLD voorzitter-muggezifter heeft gesproken...als advocaat en werknemer van politie Westkust moet hij beter weten en terug op de schoolbanken plaatsnemen! De volgende verkiezingen gaat dat Open VLD-clubje onder de kiesdrempel en zal van de politieke kaart verdwijnen! Verkoop onze Vlaamse kust niet aan de Walen, jullie staan vermeld in het Guinness Book Of Records voor de verkoop van overheidsgebouwen, en...dat wij nu voor miljoenen moeten huren! Verkoop onze VLAAMSE KUST NIET !! En, om er nog aan toe te voegen beste "voorzitter", Koksijde-Bad-De Panne-Bad staat te verkommeren! Nooit geziene leegstand (Te Huur-Te koop-Over te nemen- om plat te smijten), men kan het vergelijken met de achterbuurten van Rijsel !! Koksijde-kermis 3 kraampjes!!! Geen enkele wielerwedstrijd! 0,0 te beleven! Jawel ieder dorpscafé(8) één vat bier gratis, geschonken door de gemeente...... Is dit voor zatte vooruitgang?! Maak dààr werk van beste, doen en zwijgen, op z'n West Vlaams : oedjemule!!

Ter zake:

Staat er ergens dat niemand welkom is aan zee? Er staat dat alle vakantiegangers welkom zijn. De zee grenst aan Vlaanderen dus het is een Vlaamse kust. Als er iets zorgwekkend is, is het dat mensen hier aanstoot aan nemen en alles veel te serieus nemen. Straks moeten we het nog de Europese kust noemen.

Voor zover ik weet ligt onze kust nog altijd in Vlaanderen. Er word toch ook gesproken over de Waalse Ardennen? Doen wij daar onnozel over? Nee want dat ligt nu eenmaal in Wallonië en de kust in Vlaanderen. Daar moet je geen raketgeleerde voor zijn he of wel, heer voorzitter van Open Blaaskoek? De kust is Vlaamse bevoegdheid, de zee is tot nu toe nog federaal.

Aldus, mijn mening en raad is beste Open- en pak de poen voorzitter, loop rond met een petitie : "de Belgische Kust moet blijven" (zie gerechtshof Veurne) en vraag de mening van de Vlaamse kustbewoners : BELGISCHE KUST OF VLAAMSE KUST!! 

 

Opnieuw een overvloed aan Transmigranten in de regio.

De regio Veurne - De Panne - Adinkerke en de omgeving rond de snelwegparkings worden opnieuw vaker bezocht door smokkelaars en transmigranten die zo naar het Verenigd Koninkrijk proberen te geraken. Ook in de dorpskernen rond de snelwegparkings worden meer transmigranten gezien.
Wat wij wel uit zeer goede bron zijn te weten gekomen, dat er massaal via het strand overzetten worden ingezet, met boten waar tot 15/20 migrantenkunnen plaats nemen en dit merendeel bij een zuid- zuid/oost briesje met vlakke zee en tijdens de nacht!! Politie te paard is voor tijdens de dag én...een 4X4 om op het strand te rijden hebben ze niet bij politie Westkust. Wel geld voor flits-nummer- en gezicht herkenning en telefoontab.
Vanaf het strand aan de Perroquet 'vliegen' ze met 3 X 250 pk Mercury in 47 minuten naar hun bestemming!

BOOT MIGRANTEN

 ANKLIK 2

763 2

 

 «  DE RACE OM POSTJES IS NU OPEN...  »  

sander loones

ANKLIK 2

  ANKLIK 2  ANKLIK 2

    PROFICIAT !!  

Hoe kun je nu in godsnaam EN minister, EN ondervoorzitter van de partij, EN Europarlementslid zijn, EN ambtenarenzaken, EN coördinator van hun studiedienst, EN oppositie voeren in Koksijde? Elk één van die jobs vraagt een massa werk. Dus ofwel zal hij zijn job niet doen of toch zeer slecht. Blijkbaar is het hem alleen om de weddes te doen! En...wij hebben steeds geleerd :"twee werken samen kan men niet goed doen"...

Daarmee is nogmaals bewezen:"deze mensen gaan niet in de politiek voor ons schoon ogen, om de poen is het te doen!!" Hij is volgens Bart een harde werker, dat wil ik geloven, "poenscheppen" is immers ook een werkwoord!

Ter inlichting: "Bij het niet verkozen zijn bij volgende verkiezingen krijgt deze nieuwe minister een blijvend verloning van ministersloon voor 6 jaar. Zoals iedere minister ... waarom zijn er reeds verschuivingen geweest bij NVA denk je?"

ANKLIK 2

(lees maar even de reacties van het kiesvee)

loones2

Buffetje op 21 maart met de knaapjes van Schild & Vrienden .