5049

 

GROOT FEEST IN VEURNE EN OMSTREKEN!!

Wij hebben uit goede bron vernomen dat de 'Vliegende Aap', politiezone Spoorkin zo snel mogelijk wil verlaten. Wat de inwoners betreft: "liefst vandaag dan morgen".

Na bijna 2 jaar Spoorkin en 2001 kloterijen, neemt hij de vlucht naar andere contreien...

AAP3

2000 you tube

KORPSCHEF POLITIE SPOORKIN DIENT ONTSLAG IN...

 veurne baas politie

Beste Korpschef, dit is ùw eigen volste recht..."Veurne, Alveringem en Lo-Reninge zijn te rustig. Ik heb meer uitdaging nodig" zegt u. Maar wij Veurn- en Westkustnoars roepen dan samen in koor: "u heeft hier uw eigen manschappen niet in handen", snap je over wie we het hebben?, "wat kan je dan van meerwaarde zijn in een grootstad ?".

Maar toch wensen wij, en alle Westkustnoars, u een mooie toekomst!!. HANDGEKLAP

 

2018 / 19

 BUITENGOOIEN      1341 
 OPSLUITEN    482
 BINNENWERK    42
 IN DIENST BLIJVEN    12

 

2020 / 21

UW MENING TELT !!

pijl naar beneden 9

POLL 2020/21
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

 

 DRINGEND BERICHT AAN ALLE TERINGDOENERS VAN VEURNE

de aap van Westkust

 

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Verberg jullie nummerplaat met jullie onderbroek!! Alle nummerplaten van de bistrogangers worden zorgvuldig genoteerd en geobserveerd.

Na de 'rokersinval' in het verleden te Alveringem, doet hij er nog een schepje bovenop te Veurne!! Hoe dit allemaal kan en toegelaten wordt blijft voor vele duizenden Veurnoars een raadsel...

Autosleutel TK100

 

 

Na wat denkwerk en uw nummerplaatgegevens, komt hij "voor uw eigen veiligheid" in burger of uniform, de zaak binnengestormd met het bevel : "geef hier uw autosleutels, ik denk dat u teveel heeft gedronken".

Naam van de zaak staat vermeld in het menu TOP SECRET

Aldus beste Veurnoars, met de eindejaarsfeesten niet meer dan 2 drankpralinekes!!

IN OPMAAK

rioolschrijver

VEURNE EN ZIJN DEELGEMEENTEN KOMEN IN OPSTAND!!

De voorspellingen zijn een feit geworden...

de aap van Westkust

In Veurne én alle deelgemeenten is dit het dagelijkse gespreksonderwerp: "wat bezielt deze flierefluiter?". Zijn aangerichte ravage is enorm, na het menselijk ras mogen zelfs de honden niet meer blaffen. Hij verbiedt om te blaffen en wie niet luistert krijgt boete!!

duitse herder740x433

VEURNOARS, IEDEREEN KLAAR VOOR DE DAG DER BLAFFENDE HONDEN 

Wie wil deelnemen, op een nog later te bepalen datum, aan deze blaffende manifestatie, is van harte welkom. Helaas, wij mogen niets meer zeggen en onze viervoeters mogen niet meer blaffen in Veurne en deelgemeenten!! Wie kan dit nog onder zijn hersenpan verwerken??!

En wat is zijn volgende 'heldendaad', fluiten de vogels niet te luid in Veurne??!.

LELIJKE AAP

  ( 6.300 X gelezen!!! )

2 JAAR GELEDEN IS HIJ VAN ONS HEEN GEGAAN...

 

Hoe luider men zwijgt, hoe beter,

want uw mening uiten wordt wel eens hard aangepakt,

zij het op slinkse manieren

Neen, dit mag niet verzwegen worden!!

 

"ONS MOOISTE KERST- EN NIEUWJAARSCADEAU ALLERTIJDEN"

de aap van Westkust

 "WANNEER ONRECHT RECHT WORDT IS VERZET EEN PLICHT"

Volgens de “Federatie Macht & Misbruik” (F.M.M) zijn de inwoners van zone Westkust vanaf 24/12/2017 op de hoogte gebracht dat de epidemie van “Pest en Cholera” opgeheven zal worden. Helaas moeten wij vaststellen dat deze epidemie zich verplaatst heeft naar zone Spoorkin.

Klein voorwoordje :

Rijden én drinken gaan niet samen, en wat de Stouten betreft mogen er ieder kilometer controles zijn....maar wat deze aap uitspookt en honderden handelszaken sneller de deuren doet sluiten grenst aan het onmogelijke. Doe even navraag in Koksijde – Oostduinkerke – De Panne – Nieuwpoort – Wulpen – St. Idesbald. Dààr gaat u horen wat “De Schrik” er 15 jaar  uitgespookt en aangericht heeft !

Op een nog te bepalen datum zullen de straten van de Westkust bevlagt worden en gaan alle kerkklokken luiden! Sirenes zullen loeien !! De gemeentelijke fanfares gaan de straat op!!! En dit alles zal afgesloten worden met een spetterend vuurwerk!!

**********

Laat ons bidden voor ALLE horeca uitbaters …..te Veurne. De hel met de duivel bestaat echt, niet in het hiernamaals maar in het heden, beste Veurnoars. Helaas, de mensen uit Veurne en deelgemeenten beseffen niet wat er gaat rondtoeren in hun straten...

Kijk goed uit bij het verlaten van uw stamcafé, uw kaartersclub, uw voetbalwedstrijd, uw restaurant, uw sporthal, het zwembad, uw BBQ avondje.....Ook bij het wegrijden van huwelijksfeesten en begrafenismaaltijden. Kijk ook uit als je op zaterdag goed hebt gefeest en u gaat op zondagmorgen om zeven uur naar de bakker....en hij is steeds alleen, t.t.z. : “Wat je zelf doet doe je meestal beter...”

En een nog straffer verhaal is, hoe hij gebruik maakt van de camera's met nummerplaat-herkenners!(uw  nummerplaat) Schande.

Mogen wij hier nog aan toevoegen,: “dit zijn geen fictie verhalen maar is keiharde werkelijkheid!!” Zelfs de parketten slikken zijn leugens !! Bij parket of comité P klacht neerleggen is zoals plassen tegen de wind...vele honderden hebben het aangekaart, helaas....

Hier eentje van de vele honderden, wees op jullie hoede voor ZIJN uitlokking...ook is algemeen geweten dat vele agenten er op uit zijn om zoveel mogelijk centen via rechtbanken uit de zakken van hun prooi te halen! Wel, de Schrik is daar kampioen in !!

Kleine woordenwisseling op 15/2/ en op 27/2(!!!) gaat hij naar de dokter!!! (Zie foto's) Op 02/03 ziet men hem fietsen richting Kemmelberg !! Prijskaartje (Zie foto's)

Bij Westkust zijn er twee van de zeventien motoragenten in zijn voetsporen getreden, bij Spoorkin moet hij er maar twee 'opleiden'...

De “Schrik der Westkust” heeft zich verplaatst naar:Veurne, Avekapelle, Booitshoeke, Bulskamp,Lo, De Moeren, Eggewaartskapelle, Houtem, Steenkerke, Vinkem, Wulveringem, Zoutenaaie. Niettegenstaande ze bij Spoorkin op de hoogte zijn van welke rotte appel ze hebben aangenomen...geef deze 'man' een schop en emmer.... stuur hem ermee naar Mars en laat hem niet terugkomen zolang hij geen water heeft gevonden!!

NIEUWPOORT
KOKSIJDE-BAD
WACHTEN TOT EEN 'BEKENDE' HET VOLKSHUIS VERLAAT
KOKSIJDE-BAD
ACHTER EEN VOERTUIG OP UITKIJK
OOSTDUINKERKE ZOETEN INVAL
TIENTALLEN KAARTERS ZIJN ER WEGGEBLEVEN OP ZONDAGMIDDAG
KOKSIJDE-DORP
WACHTEN ACHTER DEZE HUISGEVEL TOT IEMAND HET SPORTCENTRUM WEGRIJD
OOSTDUINKERKE-DORP HAZEBEEK
EEN TOPPER - BIJ HET WEGRIJDEN VAN DE CAFETARIA SPORTHAL EN VOETBAL
MANEGE TER DUINEN OOSTDUINKERKE
OOSTDUINKERKE-DORP
OP UITKIJK OP PARKING GEMEENTEHUIS
OOSTHOEK DE PANNE
VEELVULDIG OP UITKIJK
OOSTDUINKERKE DORP ACHTER HET GEMEENTEHUIS
PARKING CARICOLE EN ACHTERUITGANG CAFE LEOPOLD
KOKSIJDE DORP ZWEMBAD TENNIS
EEN TOPPER
DE PANNE
ACHTERVOLGING - KEREWEEROM
WAT EEN LEF
HOEVEEL DERGELIJKE BRIEFJES PER JAAR??
KASSA KASSA
HIJ LOKT HET ZELF UIT OM DIT TE INCASSEREN

Foto's :

Rode pijl : den aap

Groene pijl : zijn prooi

bushalte

Bij het binnenrijden van Wulpen-Oostduinkerke(camera) en staande gehouden op de bushalte te Koksijde.Hij wist dat de persoon in kwestie en dat deze naar de manege ging om de hoek. Hij wilde de persoon een vraagje stellen wat betreft Aartrijke.  Provoceren en uitdagen zit in zijn DNA!

Tot slot:

Buitengegooid bij de troep ?... ga dan voor politieagent als beroep!”

PIETJE DE DOOD

 

  WAAR MEN KOMT LANGS DE WESTHOEKWEGEN   

  KOMT MEN HET VLIEGEND AAPJE TEGEN !! 

 de aap van Westkust

 

Met zijn onafscheidelijke OPEL met of zonder flitser, maar goed, hier (video's) volgt hij de regels wat bij Westkust niet het geval was! Niettegenstaande de vernietigende verhalen van de Veurnoars en zijn deelgemeenten inwoners...Maar het voornaamste is,wij inwoners van zone Westkust zijn er van verlost....

2000 you tube

 

 

 

 

2000 you tube