VAN DE PANNE TOT KNOKKE

Na Brussel en Antwerpen en andere grootsteden in België, is de kust ook 'overvallen' door vreemdelingen, zeg vluchtelingen. Oostende is niet meer de Koningin Der Badsteden maar een kamp van boerka's. "Duw een beetje, er kunnen er nog tienduizenden bij"

moslims oostende

De Vlaamse Kust "zwart van 't volk" en ook één vluchtelingenkamp aan het worden, met Oostende en De Panne als koplopers. Willem en Urbanus hebben het ons al laten horen in 1974 en 1990!!

ANKLIK 2

68446711 495435441023234 7694325067722784768 n

VELE MIGRANTEN GERED VOOR DE KUST VAN:

OOST-DUINKERKE

migranten4

bootvrouwen

Met Luc Bellings,

Stefan Vanderstraeten,en

De Stouten Westkustnoare 

Zeven zaterdagen, vijfendertig restaurants

Zeven oerklassieke gerechten

(Meerderen zullen ons niet mogen, maar gelukkig bestaat "ons" want de ' restauratie' aan de kust is dikwijls van een niveau dat niet te vreten is , te duur en te snel op een bord gesmeten rommel die te vaak nog onvriendelijk en tegen elke regel wordt opgediend. En dat mag geweten wie en waar . Gelukkig zijn er hier en daar enkele uitzonderingen en ook dat mag geweten wie.)

mosselen natuur

Zo moet het!! : Steeds meer horecazaken aan onze kust wachten de officiële start van het seizoen niet meer af en serveerden de voorbije weken al volop mosselen, afkomstig van de hangcultuur of uit landen als Denemarken. Geen goed idee, want sowieso zijn àlle mosselen pas op hun grootst en best in september en oktober. Als klant mag je momenteel dus echt nog geen jumboformaat verwachten. Maar als ze correct klaargemaakt worden, kunnen ook kleinere mosselen heerlijk smaken. Met enkel én alleen fijngesneden stukken ajuin en selder als smaakmakers. Nooit wortelen!! Die geven zoet af, terwijl mosselen nooit zoet mogen smaken. Zeker bij kleine mosselen volstaan slechts enkele minuten op het vuur- samen met enkele stevige 'draaien' uit de pepermolen- om perfect geserveerd te worden. Met lekkere frietjes-en nee, die komen nog altijd niet uit de diepvries- blijft dit één van de allerbeste Belgische klassiekers!

66584867 10219604117631022 2549390654446764032 n

KNOKKE - 9/10 PRIJS : 27€
ZELFS DE MOOI ZURIGE MOSSELSAUS IS ALS ENIGE VAN DE VIJF BEZOCHTE ADRESSEN HUISGEMAAKT
OOSTENDE : 4/10 - PRIJS : 22€
HET IS WANSMAKELIJK HOE BEIDE OBERS HIER TIJDENS HUN WERK VOORTDUREND AAN HUN SIGARET GAAN TREKKEN
HEIST : 7/10 - PRIJS:25.50€
CORRECTE PRIJS KWALITEIT
BLANKENBERGE:0/10- PRIJS:19€ - OVERGAAR, TAAI, SMAKELOOS
OF WE HIER OOK IETS POSITIEFS OVER KUNNEN VERTELLEN : NEEN!
KOKSIJDE : 6/10 - PRIJS : 26€
ONVOLDOENDE OPGESCHUD - DIE IN BOVENSTE HELFT CASSEROLE ZIJN UITGEDROOGD

******************************

 Dame Blanche

Dame blanche 2

Saus uit een plastic buske,

industrieel vanille-ijs 

EEN DRAMA!

Volgens het boekje: Wie nu nog niet weet hoe hij een 'coupe dame blanche' maakt, opent beter geen ijssalon. Er horen slechts drie basisingrediënten in: vanille-ijs, warme chocoladesaus en slagroom. Makkelijker kan eigenlijk niet.!

NIEUWPOORT: 8/10 - PRIJS 9€
PERFECTE CHOCOLADESAUS
OOSTENDE: 7/10 - PRIJS 7.40€
TWEE VOOR EEN
KNOKKE: 9/10 - PRIJS 10€ /
MET VOLLE GOESTING
BLANKENBERGE: 6/10 - PRIJS 6.40€
ALLEEN SLAGROOM DEUGT
DE PANNE: 2/10 - PRIJS 7€
EETGEMAK ONDER NUL - DIT IS EEN WARBOEL VANJEWELSTE. WAT WIL JE ALS ALLE INGREDIËNTEN SAMEN IN EEN SMALLE COUPE GEPROPT WORDEN

***************************

 SLIPTONGETJES

sliptong kopie 1

Door de peperdure zeetong schotelen vele horecazaken intussen de goedkopere sliptongetjes of 'solettes' voor. Oké, ze zijn kleiner en hun filets dunner, maar goed klaargemaakt vormen zij het ideale én nog altijd kwalitatieve alternatief. Al verwachten wij wel telkens drie - of als het grotere zijn - twee sliptongetjes op ons bord. Correct gekuist met de zijgraatjes eraf, zelfs al ogen ze op die manier nog wat kleiner. Hier moeten de koks ook zeer goed op de cuisson letten: omdat solettes dunner zijn dan de gewone zeetong, behoeven ze minder in de pan of er dreigt algauw een papgaar visje. Terwijl 'meunière' ook hier staat voor goudgeel en krokant gebakken in de boter, waarbij de aangebakken boter met nog wat peterselie erbij meteen een mooi sausje vormt.

DE PANNE 10/10 !! PRIJS 24.50€
ZO BLINKEN, KRAAK-EN KRAAKNET. BOVENDIEN OOK NOG EENS AAN BEIDE ZIJDEN PERFECT GOUDBRUIN GEKLEURD EN MOOI DOORDRONGEN VAN DE BOTERSMAAK. HUISBEREIDE MAYONAISE. KROKANTE FRIETJES
ZEEBRUGGE : 4/10 - PRIJS 28€
WAT LIGT AL DIE BROL HIER OP ONS BORD TE DOEN?
KNOKKE: 7/10 - PRIJS:27€
NETJES OPGEKUIST. ALLES BELANDT NETJES APART AAN TAFEL
KOKSIJDE: 2/10 - PRIJS: 23.90€
PRECIES KIBBELING. PROEF MEER BLOEMKORST DAN VIS
NIEUWPOORT: 7/10 - PRIJS: 25.50€
EEN KANT GEBAKKEN. RUIME PORTIE

******************************

 STEAK TARTAAR

Tatar 1

Alles staat of valt met het rundsvlees. De voorgeschreven portie van 200 gram hoeft niet noodzakelijk filet pur te zijn, als het maar vers is én vooral à la minute gemalen.Wel niet té fijn: er moet nog voldoende vezel en beet in zitten. Dat gemalen vlees mag vermengd met mosterd, olie en een eierdooier. Om er nadien fijngehakte kappertjes en sjalotjes aan toe te voegen, of apart op het bord te leggen, samen met tabasco en worcestershiresaus. Als extra op het bord zijn ook wat ajuintjes en augurkjes welkom. De serveertemperatuur? Niet ijskoud recht uit de koelkast, maar toch voldoende fris.

BLANKENBERGE 10/10 - PRIJS 22€ / OVERVERDIEND EEN 10
DUIDELIJK A LA MINUTE VERSNEDEN!!
KOKSIJDE 4/10 - PRIJS 17,80€
MEEST ONAPPETIJTELIJKE SLAATJE VAN DE ZOMER
OOSTENDE 9/10 - PRIJS 23€
ALLES NETJES APART EN PERFECTE TEMPERATUUR
KNOKKE 8/10 - PRIJS 19€
MIN 2 DOOR KARTONNEN FRIETJES
DE PANNE 3/10 - PRIJS 24€
DIT IS PREPARE ENKEL GOED VOOR DE BOTERHAM

*********************

TOMAAT-GARNAAL

Tomaatgarnaal 6

Bij een tomaat-garnaal horen in principe altijd hand-gepelde garnalen, maar door de hoge inkoopprijs én het extra werk vrees ik dat veel horecazaken eerder machinaal gepelde gepelde garnalen zullen serveren. Jammer, want meestal hebben die een waterachtige smaak. Nu: er bestaat geen enkel excuus om al de rest op het bord niet te doen kloppen. Mét tomaten die gepeld en voldoende uitgehold zijn. Met apart geserveerde én huisgemaakte mayonaise. Met als garnituur alleen wat blaadjes kropsla, een hardgekookt eitje en een stukje citroen- niets meer. Eigenlijk volstaat slechts een beperkt aantal handelingen en ingrediënten om een geslaagde tomaat-garnaal op tafel te zetten. 

OOSTENDE 9/10 - PRIJS : 29.90€
LEKKER VEEL GARNALEN, STRAK GEPRESENTEERD
KOKSIJDE 8/10 - PRIJS: 30€
BEETJE WEINIG MAAR LEKKER
KNOKKE 7/10 - PRIJS : 34€
BETER GOEDE KOPIE DAN SLECHT ORIGINEEL
DE PANNE 1/10 - PRIJS : 23.90€
JUNGLE AAN GARNITUUR
NIEUWPOORT 0/10 - PRIJS : 30.30€
ZIJN DIE EIEREN DOOR IEMAND MET VALSE NAGELS GEPELD??

***********************

BRUSSELSE WAFEL - SCHEPIJS

brusselse wafel

De perfecte Brusselse wafel moet vanbuiten lekker krokant zijn en vanbinnen nog heerlijk smeuïg. Dat is een delicate evenwichtsoefening. Soms is de buitenkant wel krokant, maar de binnenkant niet gaar. Wie zo'n wafel opeet, heeft nadien gegarandeerd maagpijn. Is de wafel wel correct gebakken, dan is hij goudgeel, luchtig en 3 tot 3,5 cm dik. Maar het allerbelangrijkste is dat de wafel à la minute gebakken wordt, pas zodra de klant de bestelling plaatst. Wie zijn wafels al in grote stapels voorbakt om ze nadien snel even onder de grill te leggen, is heel slecht bezig.

BLANKENBERGE 10/10 - PRIJS 4,50€
DAT GELUID ALS JE MET JE MES DOOR DIE WAFEL GAAT
DE PANNE 8/10 - PRIJS : 4,20€
TOPSCORE ZONDER DAT SCHOONHEIDSFOUTJE / EEN KANTJE MINDER GOED GEBAKKEN
KNOKKE 7/10 - PRIJS : 4€
IK PROEF NOG ALTIJD GIST, ZOALS HET HOORT
OOSTENDE 6/10 - PRIJS : 5€
TWEE STUKKEN EN LOODZWAAR
NIEUWPOORT 4/10 - PRIJS : 3,50€
GELUKKIG DE SLECHTSTE OOK DE GOEDKOOPSTE

CHOCOLADE SCHEPIJS

schepijs

Uiteraard hoort schepijs -in dit geval chocolade- àltijd huisbereid te zijn. Zonder smaakstoffen en andere poedertjes en met een wat bittere smaak. Echte chocolade is bitter, dus hoort ook echte chocolade-ijs een licht bittere smaak te hebben. Hoe donkerder de kleur, hoe beter.

KOKSIJDE 6/10 - PRIJS : 2,50€ bol
SMAAK IS CORRECTER DAN GROOTTE
KNOKKE 6/10 - PRIJS 2,20€ bol
SMEUÏG, DAT LIKT LEKKER WEG
OOSTENDE 4/10 - PRIJS : 2€ bol
DE BOL GAAT VEEL TE SNEL SMELTEN
HEIST 3/10 - PRIJS : 1,50€ bol
INDUSTRIEEL IJS
DE PANNE 2/10 - PRIJS : 2€ bol
NESQUIK ON ICE !!!!

**********************

stoofvlees

 Eigenlijk maakt stoofvlees zichzelf al grotendeels klaar. Geef zo'n 250 gram per persoon aan stukken rundsvlees eerst zelf een mooi bruin korstje in de pan én gooi die dan samen met een blaadje laurier, bier, wat tijm en eventueel peperkoek of een boterham met mosterd in de stoofpot. Let wel: gebruik je een zoetig bruin bier zoals Leffe, doe er dan absoluut geen extra suiker meer bij, anders wordt het stoofvlees te zoet. Vervolgens doen de tijd en een zacht vuurtje de rest van het werk. Al moet je die pot na enkele uren sudderen natuurlijk wel zelf van het fornuis halen. Want eens de gaarheid bereikt, dreigen de stukken volledig uiteen te vallen. De kunst is ervoor te zorgen dat de stukken al voldoende mals en zelfs wat vezelachtig zijn, zonder dat ze aan 'bite' hebben ingeboet. En naast deze Vlaamse oerklassieker hebben enkel handgesneden frietjes hun plaats.

KNOKKE - 9/10 - PRIJS : 16€
NETJES VOLGENS HET BOEKJE
BLANKENBERGE 6/10 - PRIJS: 12,90€
FRIETJES ZIJN EEN 9 WAARD, DE REST IETS MINDER
HEIST 5/10 - PRIJS: 16€
KOMT WEL ECHT DICHT IN DE BUURT VAN GOULASH
NIEUWPOORT 4/10 - PRIJS: 23€
OVERDOSIS AZIJN
KOKSIJDE 0/10 - PRIJS: 17€
HIER KUN JE ENKEL NA EEN DRONKEN AVOND BLIJ MEE ZIJN!!!

SPOEDDIENSTEN OVERSPOELD DOOR SLACHTOFFERS

VAN ONGEVAL MET DEELSTEPS

68463607 10220292566734117 4693532813595508736 n

Op de spoeddiensten van ziekenhuizen in Antwerpen krijgen ze steeds meer patiënten over de vloer die een ongeluk hebben gehad met een step of deelstep. Centrumziekenhuizen krijgen dagelijks slachtoffers over de vloer. Ik vraag mij af hoe zit het hier bij ons aan de Vlaamse Kust ? Ik heb ook al mensen zien vallen over steps die op de grond liggen....

20190111 Lime Elektrische deelsteps trottinette mobiliteit c PhotoNews

BRUSSEL : 3 tot 5 ongevallen per dag met deelsteps!!

DONDERDAG  25 JULI  2019

code rood

BROEKKIJKEN2

We rollen hoe langer hoe meer op een e-step door onze steden. Op de weg, voetpaden en zeedijk... Niet zonder gevaar voor lijf en leden: Rechtstaand met 25 km/u op kleine wieltjes voortbewegen, is tegen onze natuur. Bovendien is ons brein niet geoefend om aan die snelheid steeds correct te reageren als het misgaat.

step5

Hou het in de gaten, binnen een paar jaar (als de regering weer geld nodig heeft) voeren ze apart rijbewijs in, praktijklessen aan 80€ per uur en een examen. Dan stort deze markt ook in elkaar zoals met de scooters. Veiligheid ja, gewoon gezond verstand gebruiken !

 VOLGENDE WEEK IN GANS HET LAND  

VROUW5 kopie

LICHAAM

1. Op dagen als deze heeft u een excuus om weinig te ondernemen. Vermijd sowieso hevige inspanningen tussen 11.00 en 17.00 uur en probeer u zo weinig mogelijk bloot te stellen aan de zon.

2. Wie toch buiten komt, smeert zijn huid in met zonnecrème, liefst met een zo hoog mogelijke beschermingsfactor. Vergeet u niet elke twee uur opnieuw in te smeren - ook na het zwemmen en bij hevige transpiratie - en bedek ook uw hoofd met een zonnehoed of pet. Houd kleine kinderen al helemaal uit de zon.

3. Drink de hele dag door water, minstens twee liter per dag, om goed gehydrateerd te blijven. Het is nodig om uw vochtbalans op peil te houden, aangezien we meer transpireren dan normaal.

Neem uw water overal mee, in de auto en op de trein. Schrap cafeïne en alcohol van het menu, aangezien deze net een vochtafdrijvend effect hebben. Laat de ijsblokjes maar in de diepvriezer zitten: die bezorgen uw hersenen een verkeerd signaal van afkoeling, waardoor u het net extra warm gaat krijgen.

4. Draag lichte en luchtige kleding, bij voorkeur van katoen of linnen. Ook satijn geeft een lekker verkoelend effect. Vergeet evenwel geen trui of shawl bij de hand te hebben wanneer u onverwacht in een ruimte met airconditioning belandt.

5. Toch nog te warm? Leg een natte handdoek, washandje of ijszak in uw nek of op het hoofd, en stop uw voeten in een emmer koud water. Of, laat gedurende tien seconden koud water over uw polsen lopen. Wapperen met een magazine is geen goed idee: door die kleine inspanning zult u het net warmer krijgen.

6. Ook al heeft u geen echt hongergevoel, toch is het belangrijk dat u goed blijft eten. Laat bovendien de waarschuwingen van te zout eten even voor wat ze zijn: het is belangrijk om het verloren zout aan te vullen. Kies voor frisse salades, koude schotels en fruit zodat u de oven en het fornuis niet nog meer warmte laat produceren.

HUIS

7. Houd ramen en deuren, gordijnen en rolluiken van uw huis gesloten tussen zonsopgang en zonsondergang, dat dringt de warmte tot twintig procent terug. Opgelet met zwarte zonnewering, want die kan het huis net nog meer opwarmen. Gooi de ramen pas open als het buiten frisser is dan 25 graden, ook al moet u wachten tot ’s avonds laat. Zet dan meteen zoveel mogelijk ramen open, zodat het kan tochten.

8. Probeer zo weinig mogelijk elektrische apparaten te gebruiken: computers, stofzuigers en (af)wasmachines produceren meer warmte dan u denkt. Eén elektrische machine die u wel volop mag gebruiken is de ventilator.

Eens het buiten merkbaar koeler is, kunt u een ruimte verfrissen door het raam open te zetten en de ventilator te gebruiken, die u naar de gang richt. Deze zal de warme lucht uit de kamer verdrijven en plaats maken voor koelere lucht.

9. Nog een tip voor de ventilator: zet een bakje met ijskoud water voor de ventilator, zodat de dampdruppeltjes verspreid worden in de ruimte voor extra koelte, genoeg om in slaap te vallen. Voor een sterker effect plaatst u ingevroren waterflessen voor de ventilator, maar zorg er dan wel voor dat u het ontdooide water kunt opvangen.

10. Vul een sok of katoenen zakje met rijst en plaats die enkele uren in die diepvriezer. Leg die even voor het slapengaan in bed voor frisse lakens. Wie plaats genoeg heeft in de koelkast, kan ook zijn lakens en/of hoofdkussen (met een plastieken zak rond) even in hun geheel laten afkoelen.

KINDEREN

11. Houd uw kinderen nauwlettend in de gaten: bescherm hen tegen de zon, maan hen aan om veel te drinken en geef hen gezonde snacks zoals icepops van watermeloen. Laat hen nooit, zelfs niet voor enkele minuten, achter in een geparkeerde wagen of een andere warme plek.

HUISDIER

12. Dat laatste geldt uiteraard ook voor uw huisdieren. Zorg er bovendien voor dat katten en honden een koele plaats kunnen opzoeken en plaats hokken van konijnen, knaagdieren of vogels niet in de zon.

Vergeet niet dat honden enkel kunnen zweten aan de poten en door hevig te hijgen. Geef uw viervoeter daarom een zwembad, verplicht hem veel te drinken en in de schaduw te liggen. Naakthonden en -katten moeten uiteraard ingesmeerd worden met zonnecrème.

 

 HOOGSTE TEMPERARUUR OOIT IN BELGIE 

 38.8° C 

METER

    ALLEN VOOR VERKOELING NAAR D'ARDENNEN !! ?? 

vrouw strand

80 TON AFVAL OP STRAND NA TOPWEEKEND !!

STRANDGANGERS ZIJN EEN BENDE VUILAARDS!

afval

500 EURO BOETE PER STUK...

WIE DIT ACHTERLAAT OP ONZE STRANDEN!!

(10 gemeente/stad medewerkers gezocht van 16.00 - tot 20.00 uur , de uren als ze het strand verlaten...en schrijven maar, bonus van 50€ per beboete overtreder!!)..."Misschien moeten we al het vuil eens een week laten liggen en kunnen de toeristen tussen het afval gaan liggen"

 

HET STORT VAN DE PANNE
HET STORT VAN BLANKENBERGE
EEN VAN DE VELE STORTPLAATSEN IN OOSTENDE
STORTPLAATS NIEUWPOORT

Na een mooi weekend aan onze stranden moeten zeker vele honderden vuilnisbakken worden leeggemaakt en moet het zand tot op tien centimeter diepte worden gezeefd om alle afval te verwijderen. “Mensen komen hier op vakantie en zijn weg uit de dagelijkse sleur. Dan is afval niet hun prioriteit” Helaas, zo kan het niet verder...een paradijs voor meeuwen en ratten...

Lege verpakkingen, lege plastiekflessen en lege blikjes wegen héél véél minder dan volle verpakkingen, volle plastiekflessen en volle blikjes. Dus neem die rommel terug mee in dezelfde draagzak dan deze waarmee je aan het strand gekomen bent. Of beter: neem je afval mee naar huis! Het weegt minder dan vóór je bezoek aan het strand. Blijf er anders weg en blijf in je eigen tuin of terras en bevuil dààr!.

RECORDAANTAL KINDEREN LOPEN VERLOREN...

AAN ZEE ALLEEN IN 2018 (1.982)

Onnodig uitrukken politie, brandweer, heli, zee- en strandreddingsdiensten.

ANKLIK 2

track

 

Kinder GPS Horloge met TRACKER

Korte introductie:
Weet altijd waar je kind zich bevindt met deze super veiligheidsgadget voor de kinderen.

De Kids GPS Tracker Smartwatch is een horloge voor de kids die werkt op basis van GPS en een Micro Sim Kaart. Als je een werkende Sim kaart in de tracker plaatst, dan kun je de app downloaden op je smartphone of computer en ben je klaar om het horloge te gebruiken. De installatie handleiding wordt bijgeleverd en is eenvoudig te installeren.

SOS functie

De Kids GPS Tracker Watch heeft vele functionaliteiten en voordelen voor jou als ouder. Als eerste beschikt deze over een SOS knop/functie. Als je kind deze indrukt, wordt er op dat moment zowel via SMS als door te bellen verbinding gemaakt met de gekoppelde smartphone (uw smartphone). Je kunt in dit geval meeluisteren met wat er aan de kant van uw kind gebeurt via de luidspreker van de GPS Smartwatch.

Daarnaast is er ook een mogelijkheid om een ook echt te bellen met de tracker voor korte tijd in geval van nood. Je kunt dus telefonisch in contact staan met je kind en in geval van nood een kort telefoon gesprek voeren.

Veiligheidszone

Nog een andere vergelijkbare functie is de veiligheidszone. Hiermee kun je een gebied via de app instellen op de GPS Smartwatch. Zodra je kind zich buiten de aangegeven zone bevindt, ontvang je een bericht op je telefoon. Je kunt dus als het ware een elektrische hek bouwen om een bepaald gebied.

Ook heeft de GPS Kids tracker nog een aantal andere voordelen zoals een Pedometer (stappenteller) voor de kids, het inzien van de geschiedenis van de tracker over een periode van 3 maanden, een slaapmonitor om het slaap ritme van je kind in de gaten te houden en een shock proof functie (de tracker is schokbestendig waardoor die bij het vallen etc. niet zo snel stuk zal gaan)

De GPS tracker wordt compleet uitgerust geleverd met een installatie handleiding en uitleg van alle functies.

Productvoordelen
- Creëert een veilig gevoel voor elke ouder
- Weet altijd waar jouw kind zich bevindt
- Ingevallen van nood, kunt je kind jouw gemakkelijk bereiken, via de SOS-knop
- Met remote monitor, SOS-knop, spraakfunctie, stappenteller en slaapmonitor
- Werkt met aparte SIM kaart (pincode uitschakelen op telefoon, daarna in GPS Tracker installeren)
- Verkrijgbaar in de kleuren Blauw en Wit

Bekijk hieronder een video over de Kids GPS Tracker en Smartwatch. 
Deze Q50 smartwatch is een nog slimmer horloge voor kinderen met meer leuke games en activiteiten! Het slimme horloge omvat GPS, SOS-noodwaarschuwing, GPRS realtime locatie, trace en monitor, inter-telefoonfunctie, veiligheidszone, enz. Het horloge helpt kinderen te beschermen tegen gevaar door bovenstaande functies. Het is meer dan alleen een horloge, het is de Q50 smart watch-telefoon. 
Het Horloge is verkrijgbaar in twee kleuren: Zwart en Wit.

LET OP: DIT PRODUCT WORDT GELEVERD IN ORGINELE FABRIEKS VERPAKKING(NIET ANDERS DAN HIERBOVEN GENOEMD)


Specificaties:
•Anti-dropped: je krijgt een melding via de optische sensors zodra je kind het horloge af doet of verliest.
•Position: door middel van GPS kun je altijd zien waar je kind zich bevind.
•Voorzien van een SOS knop. Door hier op te drukken weet je meteen wanneer je kind in nood verkeerd.
•Remote monitor: een sterke microfoon die alle geluiden in de omgeving laat horen (bijv. in geval van nood).
•Electronic Fence: elektronisch afzetgebied van minimaal 500 meter. Hiermee kun je een gebied instellen waar je kind zich mag begeven. Als hij buiten dit gebied komt gaat er bij jou een alarm af.
•Adresboek: 3 telefoonnummers in te stellen. Hier kan je kind naar bellen in nood. 
•Het horloge kan gebeld worden maar ook zelf bellen.
•Alleen jij, als ouder zijnde, kan het horloge uitschakelen.
•Met uitgebreide routeinformatie van de afgelopen 3 maanden.
•Stand-by tijd is maar liefst 48 tot 72 uur. 
•Zodra GPS is uitgeschakeld verbruikt het horloge minder batterij.
•Voorzien van een wekker/alarm.
•Met stappenteller.
•Grootte van het LCD scherm is 1 inch.
•Frequentie: GSM 850/900/1800/1900 mHz.
•Gsm/GPS: mtk6261 ubx7020
•Prepaid simkaart met beltegoed of simkaart met abonnement nodig om horloge te laten werken (niet meegeleverd)
•LET OP: prepaid simkaarten van de providers: Ziggo, Ben.nl, Lycamobile en Simple werken niet samen met het horloge. 
•Belangrijk voor de simkaart:
Voor de installatie is een micro simkaart nodig die beschikt over beltegoed voor het bellen en smsen en die beschikt over een mobiel internetbundel. Dit is noodzakelijk om het horloge naar behoren te laten werken. Er kan 1 horloge per account worden gekoppeld. Wil je meerdere horloges volgen, dan moet je meerder accounts aanmaken. Door te switchen van account kun je meerder horloges volgen. Met de intercom functie kun je een textbericht sturen naar het horloge, bijvoorbeeld "Naar Huis" of "Eten" dit werkt perfect, er klinkt een alarm op het


Taal:
1. Taal selecteren: scan de QR-code onder aan het pakket, download de app en installeer deze, voer vervolgens de taalkeuzepagina op uw telefoon in
2. Taalondersteuning: Engels, vereenvoudigd Chinees, traditioneel Chinees, Portugees, Spaans, Duits, Turks, Vietnamees, Russisch, Frans, Indonesisch, Maleis, Nederlands, Deens, Pools, Italiaans, Zweeds, Hongaars, Filipijns, Bulgaars 

Opmerking:
1. Dit slimme horloge werkt alleen met GSM-netwerken: GSM850 / 900/1800 / 1900MHz. Ontgrendeld voor wereldwijd gebruik. Zorg ervoor dat het lokale netwerk compatibel is. klik hier voor netwerkfrequentie van uw land. Neem contact op met uw provider voordat u dit artikel aanschaft. 
2. De bovenstaande talen worden getoond op de APP, kijk alleen naar Engels en Russisch 
3. Dit horloge is compatibel met Android (OS 3.0 of hoger); voor iPhone (iOS 6.0 of hoger)


Type: Watch Phone 
CPU: MTK6261 
Extern geheugen: Niet ondersteund 
Certificaat: CE, RoHs
Draadloze connectiviteit: GSM, WiFi 
Netwerktype: GSM 
Frequentie: GSM850 / 900/1800 / 1900MHz 
Ondersteuning 3G: Nee 
GPS: Ja 
Bluetooth-versie: Nee
Schermtype: LCD 
Schermgrootte: 0,96 inch
Cameratype: Geen camera
Simkaartsleuf: enkele simkaart (micro-simkaartsleuf)
Taal: Engels, Russisch
Extra functies: 2G, alarm, kalender, GPS, Wi-Fi- 
functies: stappenteller, slaapbewaking
Mobiele telefoon: 1 
Batterij: Lithium-ion Polymeer-batterij 
Oplaadkabel: 1 
Schroevendraaier: 1
Afmetingen van het product: 19,50 x 3,50 x 1,50 cm / 7,68 x 1,38 x 0,59 inch 

Bij aankoop van dit product krijgt u ook en handleiding met uitleg.

Wordt roken op het strand taboe foto Shannon Holman

  • De Panne: burgemeester Bram Degrieck is niet tegen een rookverbod, maar het zal zeker nog niet deze zomer worden ingevoerd. 
  • Koksijde: burgemeester Marc Vanden Bussche is resoluut tegen een rookverbod. 
  • Nieuwpoort: burgemeester Geert Vanden Broucke heeft al nagedacht over een rookverbod, maar het zal deze zomer nog niet ingevoerd worden.  
  • Middelkerke: burgemeester Jean-Marie Dedeceker is tegen een rookverbod. Hij wil het plezier van de rokers niet afpakken.
  • Oostende: burgemeester Bart Tommelein voert deze zomer een gedeeltelijk rookverbod in, in een testzone. Waar en vanaf wanneer is nog niet duidelijk. Er zal gecontroleerd en beboet worden.
  • Bredene: burgemeester Steve Vandenberghe voert deze zomer een gedeeltelijk rookverbod in, in 1 of 2 testzones. Van 1 juli tot 31 augustus. Er zal gecontroleerd worden, niet beboet.
  • De Haan: burgemeester Wilfried Vandaele is niet tegen een rookverbod, maar een gedeeltelijk verbod heeft geen zin, vindt hij. Het rookverbod moet ofwel overal op het strand gelden, ofwel komt het er niet. 
  • Blankenberge: Burgemeester Daphné Dumery zal zeker dit jaar nog geen rookverbod invoeren op het strand. 
  • Zeebrugge: burgemeester Dirk De fauw heeft al gedacht aan een rookverbod, maar het zal nog niet voor deze zomer zijn. Hij wil het eerst afdwingbaar maken via controles en (gas-)boetes.
  • Knokke-Heist: burgemeester Leopold Lippens wil deze zomer nog geen rookverbod invoeren. Een gedeeltelijk rookverbod vindt hij onlogisch. Ofwel moet het overal gelden, ofwel komt het er niet. 

VUILZAKKEN STRAND

Subcategorieën