ZE KRAAIEN MOORD EN BRAND!!

VERHOOG DE VERBLIJFTAKS MET 85%!!

kader8 

Juist, ze doneren enkele euro's om hier te verblijven in HUN eigendom en gebruik te maken van ons mooi strand en natuurgebieden, voor de rest brengen ze alles mee van thuis op vrijdagavond als ze afkomen voor het/een weekend. Eén uur laden in hun woonplaats en één uur om uit te laden in hun tweede kot aan zee! Maar alle producten zijn er enkele centjes goedkoper dan aan de prijzige kust...Nog sterker, zelfs als er dakwerken moeten uitgevoerd worden aan HUN eigendommen staan er werkcamionetten uit hun thuisregio!! 

Wij dachten dat het coronavirus alleen de longen schade aanbracht, helaas na het lezen van de volgende reactie van een tweedeverblijver, moet ik vaststellen dat het virus ook de hersenen aantast...: "De burgemeesters maakten jacht op de tweedeverblijvers kort na de lockdown. Zij zijn verantwoordelijk voor de economische schade binnen hun eigen gemeente", aldus hersen-corona-zieke J.D. Dan nog niet gesproken van dat twideverbluvertje die 50€ per dag eist van de Belgische Staat omdat hij niet naar zijn tweedeverblijfkot kan komen!!   

grote mondEn, even lezen op HUN blog, met welke scheldwoorden en dreigingen ze de Pannenoars én het gemeentebestuur onder vuur nemen, is van het goede te veel. Schop ze naar huis dat tweedeverblijvers-gespuis!!                                          

PAARD OVERLEDEN NA VUURWERKNACHT

paard dood

Onbegrijpelijk...dat een gemeente toelaat om vuurwerk af te steken. Elke gemeente is verantwoordelijk voor het wel en wee van haar inwoners. Hier worden alleen maar vuurwerkverkopers beter van. Leg het maar uit lieve burgemeesters...dat jullie toestemming gaven om veel inwoners en hun huisdieren weeral een horrornacht te bezorgen, en beste burgemeesters, als jullie de centen (25.000€) die jullie hieraan uitgeven zouden doneren aan organisaties die zich inzetten voor het welzijn van de dieren, kan ik jullie garanderen dat dat een veel beter gevoel geeft dan die paar minuten vuurwerk!

Tegenwoordig is vuurwerk niet meer zo onschuldig. Geen voetzoekertjes meer, geen kleine 'fuseetjes', nu zijn het regelrechte bommen, bijna oorlogsmateriaal!. Mensen knallen vuurwerk af voor hun eigen egoïsisch genot. Van dieren, kinderen en medemensen trekken ze zich niets aan. Armzalige idioten die vuurwerk nodig hebben om zich te amuseren, alles voor plezier en vertier. Triestig ras, DE MENS.

DE BURGEMEESTER IS DE DADER!!!.

BLAUW KLIK HIER

81351956 2578042298917022 7866234844596928512 o

DEZE AVOND ZAL WEST-VLAANDEREN VAN DE KAART GEVEEGD WORDEN!!!

ZOEK BESCHUTTING IN DE ARDENNEN

7378543