WIJ WORDEN MASSAAL BESTOLEN EN UITGEPERST...

DOOR DE STAAT EN POMPHOUDERS!!

pomp

De proef op de som genomen rijden wij met twee PVC jerrycans van 5 liter naar 2 snelweg pomphouders. Eén Oostende-Brussel en de volgende op de snelweg Gent-Antwerpen.

Wel beste, er is maar één uitdrukking daarvoor: "We worden in de zak gezet terwijl we er bij staan"!!

De belangenvereniging van tankstations BETA die dit moeten controleren, slaapt en ik beweer, uw betaalde 5 liter is GEEN 5 liter!! Wie, wat en waar is de wet, regelgeving en inspecties voor tankstations, of lijden ze ook aan de 'makelaarsziekte', dan maar een onderzoeksrechter aanstellen en uitvlooien!!

ANKLIK 2

 

Waar blijft de reactie van de Vlaming breedsmoelkikker??

Wanneer leggen wij eens Belgie plat voor een tweetal maanden? Wanneer komen wij op straat? Wanneer, wanneer?? Die betogingen geven een signaal maar zijn slechts een momentopname die enkele dagen later toch alweer vergeten is en alles blijft dan bij het oude.. Wat er moet gedaan worden is de onbekwame graaiende bende net zoals in 1789 uit hun gouden paleizen sleuren en ze eens duchtig afrossen. Dát zal veel meer effect hebben.

BETOGING

DIESEL BELGIE

******************

Gestraft worden vooral mensen welke veel (moeten) rijden omwille van hun beroep ! Wanneer gaan we ook in België de boel op stelten zetten ? Ik doe direct mee, en kom niet af met... die dikke zever dat de prijs stijgt op de internationale markt,waarom kost een liter diesel op Andora maar 1,10€ en in Belgie 1,56€? Pure taxen en btw,meer niet!!!

Spijtig dat het volk tot dergelijke acties moet overgaan, er is echter geen alternatief meer gezien het politieke uitschot enkel uit is op zelfverrijking en alleen handelt uit Eigenbelang. We staan kort voor een hoogst nodige revolutie. Politiekers wanen zich onaantastbare goden..

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen